Θεμελιώδεις όροι του λεξιλογίου των μπιλντεράδων, σφίχτηδων και λοιπών αθληταράδων.

Στεγνός είναι ο γραμμωμένος, ο γραμμένος, ο κομμένος, ο γράμματας, ο κομμάτιας, ο φέτας, ο άγριος, ο χάρτης. Υπερθετικός του στεγνού είναι το ερπετό.

Στέγνωμα είναι η όλη διαδικασία που οδηγεί στην πολυπόθητη γράμμωση.

Κάπως λιγότερο συχνά, απαντούν και τα συνώνυμα άλιπος και εξαθλίωση του λίπους, αντίστοιχα.

Το σωστό στέγνωμα αποτελεί ζόρικη και μανουριάρικη υπόθεση. Δεν είναι για όλους, απαιτεί αρχίδια, ψυχικό και σωματικό σθένος. Συνίσταται στην σταδιακή, ρεγουλαρισμένη απώλεια σωματικού λίπους με παράλληλη σκλήρυνση των μυών και σαφέστερη διαγραφή τους.

Χαρακτηριστικό του μυός είναι η συμπάγεια και η ενότητα, ενώ του λίπους η αμορφία και η ρευστότητα. Η υπεροχή του ξηρού (στεγνού) έναντι του υγρού στοιχείου, αποτελεί κοινό τόπο της δυιστικής φιλοσοφικής σκέψης, αρχής γενομένης με τους Πυθαγορείους και τα περίφημα αντιθετικά ζεύγη τους. Διαμέσου δε της μεσαιωνικής φιλοσοφίας, επιβιώνει στον κοινό νου ως τα σήμερα.

Με καμία Παναγία δεν πρέπει να συγχέουμε το στέγνωμα με το απλό αδυνάτισμα! Το στέγνωμα αποσκοπεί στην ανάδειξη των μυών, όχι στην απλή απώλεια βάρους. Το σώμα, με την αποβολή του περιττού λίπους, αποκτά έτσι βαθιά κοψίματα, τα οποία δια της φωτοσκιάσεως δημιουργούν ένα καλαίσθητο πλαστικό αποτέλεσμα.

Εξ ου και το στέγνωμα λέγεται και κόψιμο, το στεγνώνω λέγεται και κόβω, ο στεγνός είναι και κομμένος.

Με το σωστό στέγνωμα, το δέρμα καταλήγει να γίνει λεπτό και διάφανο σαν τσιγαρόχαρτο. Γι' αυτό και είθισται να λένε στους γραμμωμένους: «πω ρε φίλε, χαρτί έχεις γίνει!». Εν προκειμένω, το «χαρτί» δεν σημαίνει απλά το τζιτζί και το γαμιστερό, αλλά νοείται τρόπον τινά κυριολεκτικά. Επί του χάρτου τούτου αναδεικνύονται, «πετάγονται», τα περίφημα και ψαρωτικά φλεβίδια. Ένας στεγνός είναι κατά κανόνα και λίαν φλεβικός.

Εκτός όμως από κόπο και ιδρώτα, το σωστό στέγνωμα θέλει και τρόπο. Σωστή διατροφή, καλός ύπνος και βέβαια φαρμακευτική υποστήριξη. Μέχρι κι η γιαγιά μου ξέρει πλέον οτι χωρίς φαρμακάκι η γυμναστικούλα είναι από ένα σημείο και μετά ματαιοπονία. Αν σου πάει τρεις και πέντε να μπεις με τη μία στα χοντρά, παίρνε τουλάστιχον συμπληρωματάκια διατροφής (σκόνες). Αν και μ' αυτά ζορίζεσαι, καλύτερα αραίωνε με το άθλημα και ρίχτο στο πλέξιμο, πιο μεγάλη επιτυχία θα έχεις εκεί.

Ειδικά steroids για στέγνωμα θεωρούνται συνήθως το Winstrol και το Αnavar. Όσον αφορά τα μη στεροειδή, προτιμάται η διεγερτική Εφεδρίνη και το βρογχοδιασταλτικό Clenbuterol. Όλα αυτά δρουν κατά του λίπους με διάφορους έμμεσους τρόπους (ενεργοποίηση μεταβολισμού κλπ). Το απόλυτο λιπολυτικό / λιποδιαλυτικό είναι η πανάκριβη αυξητική ορμόνη, που χτυπά στεγνά στο ψαχνό, καταστρέφοντας αυτούσια λιποκύτταρα και όχι μειώνοντας απλά το μέγεθός τους.

  1. - Τι πρόγραμμα έχεις για φέτος;
    - Λέω τον Οχτώβρη να μπω μια δίμηνη θεραπειούλα με Deca και Dianabol για να τσιμπήσω 4-5 κιλάκια και να ογκωθώ λιγάκι. Και μετά τα Χριστούγεννα ξεκινάω φουλ στέγνωμα.

  2. - Τον Αλέκο έχω να τον δω τόσο στεγνό από τότε που κατέβηκε στο Mister Hellas του '99 κι είχε έρθει τρίτος στη μεσαία κατηγορία... - Δεν τα 'μαθες, ξανακατεβαίνει σε αγώνα ο γίγαντας το καλοκαίρι, κι ας έχει πατήσει τα 45. Ψυχάρα σου λέω...

  3. - Μαλάκα έχεις στεγνώσει απίστευτα τώρα τελευταία; Για πες μας τι τρώς να μαθαίνουμε...
    - Τίποτα ρε, λίγο Winstrol σε χάπι, 3-4 τεμάχια τη μέρα, τρίχες σε σχέση μ' άλλους.
    - Έλα ρε συ, μπράβο. Ελπίζω να μη λες αρκούδες βέβαια...

  4. - Ο καινούργιος γυμναστής έχει τα πιο στεγνά τρικέφαλα που έχω δει ποτέ μου! Νομίζεις πως βλέπεις ξουράφια.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Vrastaman

Ο Dan Duchaine ζει!!!!11

#2
ο αυτοκτονημενος

να βλαλεις τη φωτο μου γιατη με εκθετεις (φωτο νο 1)
μη χεστουμε

#3
Galadriel

Πάντα μας μορφώνεις τζόνjυ... Σούπω τώρα που γίναμε φίλοι, αυτό το κορίτσι στο πρώτο μήδι είναι κάπως αρρενωπό και με προβληματίζει. Άμα σου κάτσει τρόμπας γυμναστής και σου κάνει τον δικέφαλο Καββά, πώς πάει να τον αφήσεις τον δικέφαλο να λασκάρει αλλά ο τρικέφαλος να συνεχίσει να γίνεται τούμπανο;

#4
Vrastaman

Οι στεγνοί εξ ορισμού ξεροχύνουν;

Η κοπέλα-κοπέλι στο μύδι είναι προφάνουσλυ στεγνή και με την κακή έννοια!

#5
Khan

Πάντως στο πρόσωπο είναι ομορφούτσικη

#6
patsis

[I]- Πες μου αγάπη μου, είμαι όμορφη;
- Ναι, μωρό μου, μόνο όμορφη; Πανέμορφη αγαπουλίνι μου! Μπορείς ζουζουνάκι μου να με χαϊδεύεις πιο απαλά γιατί μου αφήνεις μελανιές;[/I]

#7
Vrastaman

Ομορφούστικη!

#8
Khan

χαχα

#9
Vrastaman

Την φαντάζεστε αυτήν με pms;

Αλήθεια, πως σλανγκίζεται το pms, mes;

#10
johnblack

Παίδες ας έχουμε υπόψη οτι η φώτο 1 είναι από αγωνιστική περίοδο, όπου ακολουθείται ειδικό πρόγραμμα υπερ-στεγνώματος με διουρητικά κλπ. Αλλά οι μηχανές φουλάρουν ίσα-ίσα για 2-3 μέρες, όσο ακριβώς χρειάζεται. Σε ελάχιστο διάστημα μετά τον αγώνα οι αθλητές - και φυσικά και η πανέμορφη Έλενα - επιστρέφουν σε «φυσιολογικά» επίπεδα, με ένα απλά πολύ καλοσχηματισμένο «μοντελικό» σώμα που δεν τρομάζει...

#11
Vrastaman

- Η Ελένη;
- Ποια Ελένη;
- Οι τρικέφαλοί μου οι στεγνωμένοι.

Να' ναι καλά η Ελένη αν μας διαβάζει, είμαι σίγουρος ότι και αυτή εάν με δει με μαγιό θα αισθανθεί κάπως :Ρ

#12
Vrastaman

Γκατσμανικός συνειρμός:

Τσέκος < σέκος < sec (στεγνός)

#13
johnblack

Που χάθηκε αυτό το παλικάρι; Τώρα που το σκέφτομαι, μπας κι ήτανε κι αυτός περσόνα κάποιου «μεγάλου» σλάνγκου που την «απέσυρε» με τρόπο;

#14
Khan

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

#15
patsis

Vrastaman γιατί τα γράφεις δυο φορές; Αγχωθήκαμε, αγχωθήκαμε; Να έρθει λέει σε καμιά συνάντα ε;... Κι ο johnblack προφάνουσλυ δε θα σε προστετέψει από την οργή της, της έχει συμπάθεια, αφού. Εγώ είμαι εδώ Vrastaman, μη φοβάσαι, θα της απαγγέλω στίχους-γροθιά στο στομάχι από απόσταση ασφαλείας!

#16
patsis

[I]Φίλοι που φεύγουν
που χάνονται μια μέρα...[/I]

Οκ, οκ, σταματάω!

Ρε συ johnblack, οι φλέβες που φαίνονται δεν υποδηλώνουν υπερβολή και κίνδυνο για την υγεία του μπιλντερά;

#17
Vrastaman

#18
Khan

Πάντως μέσα στα υγρά που θα αποφεύγουν οι στεγνωμένες μποντιμπιλντερούδες πρέπει λογικά να είναι και το σπέρμα. Σκέψου να της κάνεις καμιά διασπερμάτευση, και μετά να σε κάνει τόπι στο ξύλο, επειδή της χάλασες το στέγνωμα...

#19
Galadriel

Α, καλά, άμα θες να την διώξεις βράστα, δεν είναι δύσκολο, μπορείς να της πετάξεις κι από μακρυά ένα «τεθέρε Έλενα» με ύφος «σέχω-χαλαρά-νοιάζεσαι-αφού-σο-σε-ξεφτυλίζω-και-γουστάρω». Με την προϋπόθεση ότι τα τεστο-τέτοια της έχουν αφήσει κάποια θηλυκότητα, θα την κάνει με ελαφρά, σε διαφορετική περίπτωση θα φας ξύλο.

#20
johnblack

Αν για να αποκτήσεις τις φλέβες φαρμακώθηκες, θα υποστείς και τις συνέπειες. Αν τις έχεις απο φυσικού, όλα οκ.

Το δέρμα-τσιγαρόχαρτο μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα. Είχα ακούσει για κάποιον πολύ φέτα, που τραβιότανε με τη νύχτα, οτι έφαγε μια ξώφαλτση μαχαιριά στα πλευρά κι επειδή δεν υπήρχε καθόλου υποδόριο λίπος, η λάμα έφτασε χαλαρά στο συκώτι και χρειάστηκε εγχείρηση..

@ κχαν: υπάρχουν ιστορίες για φαρμακωμένες μπιλντερούδες με ορμόνες τουρλουμπούκι, που τους βγαίνει σε νυμφομανία. Σε παλιό σιδεράδικο της Αθήνας, λέγεται οτι έσκαγε μύτη μια τέτοια και φώναζε: «ποιος πούστης θέλει να με γαμήσει σήμερα;». Και εννοείται πως όλοι έκαναν την πάπια.

#21
Khan

Ναι, ε;

#22
patsis

Μόνο ένας αρκούδος συνδυάζει το πούστης με την επαρκή σωματική διάπλαση αλλά αυτοί δεν συχνάζουν σε σιδεράδικα...

#23
Khan

Αλήθεια, έχετε δει ότι υπάρχει στο Δ.Π. κι ένα λήμμα «αρκούρδος» που σημαίνει προφ. τον μελαψό αρκούδο;

#24
Khan

Σπεκ Χαλικού! Περίπτωση ναζιάρη (με την ευρεία έννοια) ή όχι;

#25
xalikoutis

αμφι-λεγόμενος αλλά μέγας...

#26
Vrastaman

Σε που κου.

#27
beth

τζωνη εσυ που χεις σχεση δλδ προτεινεις να μπουκωνεται καποιος αν θελει να γυμναστει;;;

#28
johnblack

Ναι, ήταν εθνικιστής με το δικό του τρόπο. Προσηλωμένος στον αρχαίο εθιμικό κώδικα των σαμουράι και υπέρμαχος της επαναφοράς της λατρείας του αυτοκράτορα. Χλεύαζε την εμμονή των διανοουμένων με το πνεύμα και την παραμέληση του σώματος.

χαλικ συγχαρητήρια

#29
johnblack

@ beth: εξαρτάται από το τι προτεραιότητες θέτει κανείς στη ζωή του

#30
Khan

******γατοξύρισμα γουώρνινγκ*****

Πριν μερικούς μήνες είδα το Μαντάμ ντε Σαντ του Μισίμα στο Λονδίνο με Τζούντι Ντεντς και Ρόζαμουντ Πάικ και οι διάλογοι ήταν πολύ μπομπώδεις. Η Ρόζαμουντ πήρε τα εύσημα από την θεατροκριτική γιατί έπαιξε τόσο καλά, ώστε ίσα ίσα αποφεύχθηκαν τα γέλια από τους θεατές με τους «δραματικούς» διαλόγους του Μισίμα. Η ιδέα βέβαια ήταν πολύ ontologically correct, θα καύλωνε πολύ Adorno ή στα δικά μας π.χ. τον Γιανναρά, ήτοι ότι η γυναίκα του Ντε Σαντ άντεχε ο,τιδήποτε σαδιστική ανωμαλία της έκανε ο άντρας της, όσο αυτό αποτελούσε βίωμά του, και γι' αυτό ως πιστή Πηνελόπη τον περίμενε 30 χρόνια να βγει απ' την φυλακή, αλλά τον απαρνήθηκε την ακριβή στιγμή που μετέτρεψε τον σαδισμό σε «πεφωτισμένη» ιδεολογία. Πάντως στην εκτέλεση το είχε κάνει καραμελόδραμα, και απόρησα με την φήμη του. Ίσως είναι περίπτωση Παπαδιαμάντη, συγγραφέα που δεν μπορεί να μεταφραστεί...

#31
knasos

Τζονμπλάκ σκεφτόμανε να βάλω στο δουπου τις εκφράσεις-γυμναστηρίου «γουινστρόλας-ντιαναμπόλας» που άκουσα να λέει υποτιμητικά ένας φίλος για κάτι φο ντούκια στο γυμναστήριο. Να γίνει απευθείας ανάθεση ή θα μας κράξουν; (Ιν κέις γιουρ ίντερεστεντ)

#32
Khan

Αγαπάμε απευθείας ανάθεση, θα ήταν υποκρισία να έλεγα το αντίθετο.

#33
patsis

Θα έλεγα ρε παιδιά ότι το στέγνωμα είναι υπερβολικό και διαστρέβλωση της ομορφιάς του γυμνασμένου σώματος, αλλά ξέρω πόσο σχετικό ακούγεται. Άλλωστε πόσα πράγματα δεν κάνουμε εμείς τα μη-μπιλντέρια που στρέφονται κατά του σώματός μας, παρακινήμένοι από επιθυμίες; Το μυαλό μου πάει στις πλαστικές κλπ.

Anyway, johnblack δεν στο είπα, πολύ καλός ορισμός, και πάλι κάτι μάθαμε από την χάρη σου.

#34
patsis

Διόρθωση: Το στέγνωμα μάλλον δεν εντάσσεται στις υπερβολές που έχω στο νου μου. Τα χημικά κλπ. σκεφτόμουνα.

#35
xalikoutis

ναι, είναι κατά μια έννοια πολύ «φτηνός» ο Μισίμα στη γραφή του.... ήταν θεοκούζουλος πάντως, ένας θαρραλέος (...) Καζαντζάκης ίσως.

τζωνμπλακ, τα συγχαρίκια περιττεύουν

#36
Khan

εύστοχη έκφραση

#37
beth

αν δεν εχεις θερμομονωση στη κοιλια και αλλου δεν λεει!τωρα να σαι ντουκι και να κρυωνεις ντροπη...απαπαπα....

#38
iron

δεν θα έχει πιεμές η κυρία, σίγουρα θα ρυθμίζει τις ορμόνες της να μην την ενοχλούν, έτσι δεν είναι τζωνμπλακκκ; (σόρι αν τα έχετε ήδη πει, διάβασα διαγωνίως όλα τα σχόλια)

#39
johnblack

@ κνασος: μη το κάνεις κττμγ. για επιχειρήματα σε παραπέμπω εδώ

@ κχαν: ρε θα μας τρελάνεις τελείως; Απ' τη μια ρωτάς αν ήταν εθνίκι ο Μισίμα κι απ' την άλλη έχεις πάει σε παράσταση έργου του και την έχεις αναλύσει κιόλα; βρε μπας κι είσαι το άλτερ έγκο του χαλικούτη, πες το θα το αντέξουμε κι αυτό...

Πάντως αυτή η αποστροφή προς τη θεωρητικοποίηση και τη συστηματοποίηση, κάνει θραύση ανάμεσα στα ξεκωλοπιπινάκια σήμερα, που μπορούν να κάνουν μαζί σου τα μεγαλύτερα «αίσχη», αν όμως τολμήσεις να τους μιλήσεις για τις φάσεις αυτές «εν ψυχρώ» σε κοιτάνε μ' ένα ξινισμένο ύφος σαν να κατέβηκες απ' τον Άρη και σε παίρνουν για ανώμαλο... Κάτι ανάλογο έχει περιγράψει κι η Μες στα παραδείγματα για το χρυσόψαρο.
Εκεί είναι που συνειδητοποιείς με τραγικό τρόπο, το πόσο εγκλωβισμένος παραμένεις - παρότι μεταμοντερνίζων - στην ταξινομητική λογική του Διαφωτισμού... Κάτι σαν το Βέλτσο, που όλο λέει οτι μέσω της ποιησης προετοιμάζεται για την απόλυτη σιωπή - «κανείς πλέον δεν έχει τίποτα να πει, απο κει ξεκινάει ο Μπέκετ, απο κει κι ο Φουκώ» - και όμως δε λέει να βάλει γλώσσα μέσα του...

#40
Khan

Η αντίφαση είναι ενδημική στην ποστίλα.

#41
patsis

Το σάιτ αυτό δεν υπάρχει. Οι πολλοί σλάνγκοι που βλέπουμε από καιρού εις καιρόν να μιλούν δεν υπάρχουν. Οι πολλαπλές προσωπικότητες που δείχνουν να πιάνουν κουβέντα οι μία με την άλλη αρχίζουν να συγχωνεύονται ή να αλληλοσπαράζονται. Δεν είμαστε κάτι άλλο από παραμιλητά σε ένα όνειρο του dik το οποίο αρχίζει να ξεθωριάζει καθώς αυτός αναδύεται από τις σκιές του, το επόμενο πρωί: «τι ωραία θα ήταν» σκέφτηκε πριν τον πάρει ο ύπνος, «να έφτιαχνα ένα σάιτ που θα μάζευε τόσο κόσμο και θα δημιουργούσε τόσες σχέσεις μεταξύ τους!».

Dik ξύπνα! Όνειρο είμαι...

#42
johnblack

Δυστυχώς ή ευτυχώς Πάτση μου, στο κατεξοχήν μεταμοντέρνο μέσο, το Ίντερνετ, τίποτα δεν υπάρχει. Ένα τεράστιο υπερ-κείμενο, με άπειρα σημαίνοντα που οδηγούν το ένα στο άλλο, χωρίς κανένα σημαινόμενο.

Για μένα προσωπικά το σάιτ είναι μια μαθητεία, μια αφορμή για στοχασμό... Η μαύρη αλήθεια είναι οτι κάπου αυτό με πειράζει, θα ήθελα να ξέρω οτι πίσω από κάθε nick βρίσκεται ένας άνθρωπας με σάρκα και οστά.

Ένας απ' τους εφιάλτες μου τελευταία είναι πως, μόνος στο σάιτ, συνομιλώ με ένα και μοναδικό πρόσωπο στις χίλιες και πλέον μεταμορφώσεις του....

#43
Galadriel

Είμαι ο εφιάλτης σου. Με πιστεύεις;

#44
johnblack

Ναι.

#45
Galadriel

#46
iron

από σάρκα και οστά, μπόλικο πράμα, σου το εγγυώμαι Τζόνι, δεν ζεις κανένα όνειρο, είναι μια ωμή πραγματικότητα.

#47
knasos

Τα σημαινόμενα μιας εν εαυτώ θεώρησης του κατεξοχήν υπαρκτού αντικειμένου αποδεικνύουν την εν δύναμη προσήλωση του φεροντα στο, αντιληπτό από τις αισθήσεις άρα και απείρως διαμορφωσιμο και ενδελεχές, άμεσο ή εμεσο περιβάλλον σχηματίζοντας την ιδεατη έννοια της πραγματικότητας με παραμετροποιηση προσωπικών νορμων υποκειμενισμου οδηγώντας το υπερεγω στη απόλυτη μορφή της διαρκούς, καθολικής, αιρεσιμης μυθωδιας της «πραγματικότητας», αναβλυζοντας μοναδιαια, καταλήγοντας στο Δελτα της εμπειρίας.

#49
patsis

Να ανακαλέσεις το «μυθωδίας»!

#50
knasos

Ανασκευαζω σε «κουστωδίας». Μου βγήκε λίγο παραπάνω βέβαια, να τ´ αφήσω;

#51
patsis

Johnblack δε βγάζεις και κάνα μεζέ, κάνα κρασάκι, μια χαρά την αράξαμε στον ορισμό σου. Λοιπόν Κνασέ, με παρακολουθείς; Καλός κι ο μεταστρου.. μεταδομο... στρεμακτουραλι... Άσε με να σε πω, τό 'χω λέμε... Εεεε... άντε, γεια μας ρε παιδιά!

Τι έλεγα;

#52
Επισκέπτης

Ο Derrida έλεγε - βασικά για τον Τσόμσκι αλλά όχι μόνο - πως οι ίδιοι που τον χλευάζουν ως ακαταλαβίστικο και αερολόγο, είναι αυτοί ακριβώς που τα έχουν καταλάβει όλα...

#53
Khan

το σλανγκ τζη αρ από Λεξικό εξελίσσεται σε Βικούλα και φόρουμ, αλλά εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Εξάλλου η σλανγκ είναι ζωή. Και, Η σλανγκ εγένετο διά τον Σλάνγκον, και ουχί ο Σλάνγκος διά την σλανγκ.
Άντε βίβα...

#54
patsis

Γουάου! Εσύ τώρα, ή μου την είπες ή με ανέβασες τρελά! Σε περίπτωση αμφιβολίας επιλέγουμε το καλό, επομένως, στην υγειά σου ρε Johnblack!

(Σε κάθε περίπτωση στην υγειά σου!)

#55
Khan

Εγώ ήξερα, αντιθέτως στα Ντεριντά φακτς ότι ρωτούσε τους φοιτητές του αν τον κατάλαβαν και έκοβε αυτούς που έλεγαν ναι και περνούσε αυτούς που λέγανε όχι, γιατί όλο το ζήτημα ήταν ότι δεν πρέπει να καταλάβεις τον Ντεριντά. Αν τον καταλάβεις, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα, ή με αυτόν.

#56
Επισκέπτης

Το ίδιο πράγμα λέμε. Διότι αυτοί που ισχυρίζονται οτι δεν κατάλαβαν τίποτα - Τσόμσκυ και σία - αποδεικνύονται έτσι οι καλύτεροι μαθητές του.

Και, σε κάθε περίπτωση, αμφισημία και αντίφαση είναι όπως είπαμε εγγενείς στον «αποκαλούμενο αποκαλούμενο μεταστρουκτουραλισμό» (η έκφραση είναι του Eduard Said).

Κι αν θέλουμε να θυμηθούμε την τηλεοπτική τιτανομαχία Φουκώ-Σομσκύ, πιστεύω έγινε απολύτως σαφές ποιος ήταν ο ακαταλαβίστικος και ποιος ο θεωρούμενος ως ακαταλαβίστικος.

#57
Khan

Νομίζω το γκατάλαβα («...'γκαα-τάλαβα...») είναι η ενδεδειγμένη απάντηση, όταν ο καθηγητής σου είναι μετα(σο)δομιστής...

#58
iron

δε μου λέτε (απίστευτο, έκανε την αρχή ο κνασούλης, και δεν του φαινόντουνα, τεσπα), όποιος καταλάβει εσάς κόβεται ή αποτελεί κάτι το ξεχωριστό;

#59
Khan

Όποιος μας καταλάβει θα φάει κουλούρι στον επόμενο ορισμό του, για να το παίξουμε και λίγο Βέλτσοι. Ο «Κνασούλης» μάλλον έχει αρχίσει να μας δουλεύει ψιλό γαζί.

Παρεμπίπταμπλυ, εμένα η αγωνία μου είναι αν οι -ίλες είναι εκκρεμή σημαίνοντα ή και αντικείμενα αναφοράς.

#60
patsis

Ok, κάπου εδώ I'm out. Have fun!

#61
iron

α, κχαν, δοκίμασε και θα δεις.

#62
knasos

Στην επόμενη συναντά θα λυθούν κάποιες απορίες και θα μείνουν δεμένες κάποιες άλλες. Ε, αυτές θα τις κόψουμε.

#63
Galadriel

My name is Knasos... my friends call me «alexander the great»

#64
knasos

Τραγούδι των Iron Maiden δεν είναι αυτούνο;

#65
Galadriel

Όχι, του Μαζωνάκη.

#66
Επισκέπτης

και βέβαια φαρμακευτική υποστήριξη. Μέχρι κι η γιαγιά μου ξέρει πλέον οτι χωρίς φαρμακάκι η γυμναστικούλα είναι από ένα σημείο και μετά ματαιοπονία

Αυτό αποτελεί γνώμη και όχι ορισμό.Και να ρωτήσω γιατί αποτελεί ματαιοπονία;Αθλητές, πέραν του μπόντυμπίλντινγκ,και σε παλαιότερες εποχές, με ελάχιστα διαδεδομένες τις ουσίες,δεν είχαν φοβερή γράμμωση;Με την άποψή σου αυτή καταδικάζεις -κατά την δικιά μου άποψη- τις ανθρώπινες επιλογές και το ξεπέρασμα του δεδομένου,που είναι το νόημα του αθλητισμού.