Η μετατροπή του άντρα από ετεροφυλόφιλο σε ομοφυλόφιλο (οι αμφιφυλόφιλοι αγνοούνται ως κατηγορία, αν πας με άντρα είσαι πούστης). Αν και η επιστήμη έχει δείξει ότι αλλαγή των σεξουαλικών προτιμήσεων δεν είναι δυνατό να γίνει, είναι βαθιά ριζωμένη πεποίθηση στην συντηρητική κοινωνία μας ότι ο αντρισμός είναι κάτι που κινδυνεύει να χαθεί, ότι... λίγο το Τσέρνομπιλ, λίγο τα στενά εσώρουχα, λίγο η τηλεόραση, λίγο οι κακές παρέες, δε θέλει πολύ ο άνθρωπος!

Όχι στην οργανωμένη πουστοποίηση των αντρών μας.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
earendil_ath

Ο Πλεύρης το έχει πει και εκπούστευση

#2
aias.ath

Τὸ αἰώνιο ἀναπάντητο ἐρώτημα: Γεννιέται ὁ πούστης, ἢ γίνεται. Ἰδοὺ ἡ ἀπορία...

#3
gaidouragathos

Στις αιώνιες αναπάντητες ερωτήσεις αξίζουν αιώνιες ανερώτητες απαντήσεις. Και γεννιέται (κι αν λάχει εκφράζεται), και γίνεται, (κι εκφράζεται όπως και δήποτε..).
Άβυσσος η ψυχή και το σώμα...

#4
PUNKELISD

«Στις αιώνιες αναπάντητες...» κλπ

Τίπες τώρα!

#5
ΚώσταςΠαπ

Αλλαγή της σεξουαλικής συμπεριφοράς των ετερόφυλων ανδρών, είναι δυνατό να γίνει μέσω χρήσης ενός συνδυασμού από: διεγερτικές ψυχότροπες ουσίες, εμπαθογόνες (π.χ. το MDMA έχει δοκιμαστεί επιτυχώς ως χημικό όπλο το οποίο προκαλεί ομοφυλοφιλική συμπεριφορά σε ανθρώπους και άλλα μεγάλα θηλαστικά – wikiality.wikia/Drugs) ψυχοτρόπες ουσίες, ψυχεδελικές ουσίες , ορισμένες παράνομες ναρκωτικές ουσίες όπως η μαριχουάνα, νευρογλωσσικός προγραμματισμός (π.χ. πρόγραμμα Monarch), άσκηση εξωτερικού ψυχολογικού στρες και συνθήκες στέρησης ελευθερίας (κράτηση, αιχμαλωσία).

#6
patsis

Πέσ' τα αδερφέ, σε λίγο ακόμα και τις φάλαινες θα τις πουστέψουνε οι αθεόφοβοι. Πρέπει όλοι να προσέχουμε τους δονητές μας να μην μας τους δηλητηριάσουνε όταν σβήνουν τα φώτα.

#7
soulto

Τα στενά εσώρουχα!!!! Αχαχαχαχ