Αδελφοχώρι, Αδερφοχώρι

Αλλιώς ο Τζιναβότοπος στα καλιαρντά, δηλαδή το Λονδίνο ως μία ομοφυλοφιλόφιλη πόλη, σύμφωνα με το στερεότυπο. Αντώνυμο: Μουτζότοπος είναι το Παρίσι.

  1. ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ επιχείρηση κατά της παιδεραστίας στη Μεγάλη Βρετανία! Συνελήφθησαν 660 άτομα, οι περισσότεροι υπεράνω κάθε υποψίας!!! Σχόλιο: Η Μεγαλη Βρετανία. ΤΟ ΑΔΕΛΦΟΧΩΡΙ. (Από τη σελίδα του Χωνιού στο Φέισμπουκ).
  2. Όντις ήπαγε στο Αδελφοχώρι, με ντεζολαχτάρες και ντεζοντουπούδες αβέλει ντουπ τα πλήκτρα. (Μπουντουσουμού).
  3. Οι σούπερ αντρουά λατσεύονται τον Μουτζότοπο κι εμείς οι καραλουμπίνες τον Τζιναβότοπο, το Αδερφοχώρι. (Από το μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη, Ο Γύρος του Θανάτου, Αθήνα: εκδ. Άγρα, 2010).

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
σφυρίζων

Το βερολίνο στο μεσοπόλεμο υπήρξε μέγα Αδολφοχώρι.

#2
Khan

χαχαχαχααχ

#3
dryhammer

Μια φορά κι έναν καιρό κάποιος τύπος με το χωματερό του είχε βγεί για βόλτα - εξερεύνηση στην ορεινή +++++++ία. Σε μια διασταύρωση βλέπει μια πινακίδα "Πουστοχώρι 5km". Του κίνησε την περιέργεια κι έστριψε να δεί τί διάολο είναι τούτο το χωριό. Πράγματι, μετα απο λίγο βγήκε σ' ένα χωριό με τα πέτρινα σπιτάκια του, πλάτανο στην πλατεία, τίποτα το διαφορετικό. Ξεπεζεύει να τεντωθεί και λίγο παρακεί βλέπει ένα μπάρμπα να κάθεται στα σκαλάκια μπροστα στην ανοιχτή πόρτα του σπιτιού του. Πλήσιάζει, "Γειά σου μπάρμπα" "Καλώς το παλικάρι, από μακριά έρχεσαι;" [μπλα μπλα μπλά] "Να σε ρωτήσω ρε μπάρμπα, το χωριό σας γιατί το λένε έτσι;" "Να σου πώ παλικάρι, δέν ξέρω. Έτσι το βρήκα να το λένε απο τους παππούδες μου αλλά θα ρωτήσω τη γυναίκα μου, μήπως και ξέρει εκείνη" και γυρνώντας προς την ανοιχτή πόρτα φωνάζει "Ρε Γιακουμή!"

#4
σφυρίζων

Χαχαχα :-)

#5
soulto

Αδορφοχώρια να δεις στο ελλημπάν...