Νεωτερισμός που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα γενόσημα φάρμακα που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή της ελληνικής οικογένειας. Όπως και στη φούντα, ο αντίστοιχος αλβανός των χαπιών είναι φτηνότερος, πιο βρώμικος και με περισσότερες παρενέργειες. Τα δημοφιλέστερα αλβανόχαπα είναι κατά κύριο λόγο βενζοδιαζεπίνες και αντιψυχωσικά και μπορείτε να τα βρείτε στο κοντινότερο δημόσιο ψυχιατρείο ή στον ΟΚΑΝΑ της γειτονιάς σας.

Στην λαίλαπα των αλβανόχαπων, του ευτελισμού και εμπαιγμού της δημόσιας υγείας και μαστούρας, αντιστέκεται ο παραπάνω κύριος, ορκισμένος πολέμιος των και ταγμένος στο λειτούργημα να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες υγείας (μαστούρες) στον μέσο Έλληνα.

-Πω ρε φίλε, ψείρισα χθες μισή καρτέλα χάπια απ' τη μάνα μου, μου ‘φυγε η μαγκιά. Κοιμήθηκα ένα δεκαπεντάωρο και ακόμα μαστουρωμένος είμαι.
-Είναι ζόρικα αυτά τα γαμημένα τα αλβανόχαπα ρε, θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας.
-Να σου πω κάτι όμως… κανένας δεν θα ζήσει αιώνια. Μπορεί να μην μας μείνει ντιπ μυαλό, αλλά μόνο όταν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει το παράλογο της ύπαρξης και της ζωής είναι πραγματικά ελεύθερος. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν ανελεύθερο κόσμο, είναι να γίνεις τόσο απόλυτα ελεύθερος, ώστε και μόνο η ίδια σου η ύπαρξη να αποτελεί επαναστατική πράξη.
-Καλά καλά, άντε γύρνα το όμως.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Αποκαλείται χαϊδευτικά η σκονούλα μοδάτων φακελακίων legal high ή ιντερνετικών αμφιβόλου ταυτότητας αγορών. Συνήθως αμφεταμίνη η μεθαμφεταμίνη. Ο όρος είναι αδόκιμος για ψώνια από τον αλβανό η γύφτο ντίλερ, γιατί ως γνωστόν έχει αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης που σου επιτρέπει να λες τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Καλό είναι να αποφεύγεται σε περιπλανήσεις για σταφ σε μαστουροπλατείες και σε συναναστροφές με σκαλωμένους που δεν διαθέτουν lower ή απολυτήριο λυκείου.

- Καλό παουντεράκι ρε φίλε. Έχω τεντώσει τέρμα.
- Ναι ρε μαλάκα, Ευρώπη.
- Τελικά είμαστε γαμάτοι τυπάδες.
- Ναι ρε φίλε, τα σπάμε.
- Εγώ από δω και πέρα μόνο ανεβαστικά. Βαρέθηκα την πρεζίλα.
- Ναι ρε φίλε. Ξίδια, κόκα, πτυσσόμενα και όποιος μας κοιτάζει θα τον κοπανάμε.
- Αααααυτή είναι ζωή!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ποδανά για το μαχαίρωμα στο πόδι.

- Άσε ρε φίλε έπαιξε χθες ζόρικο σκηνικό Ροτόντα.
- Τι φάση ρε;
- Αλβανία Πακιστάν, κύπελλο συνομοσπονδιών. Πήγε ο καψερός ο πάκης να σπρώξει κάτι σπιρτόκουτα και τον πήραν χαμπάρι τα αλμπάνια και τον σάπισαν. Έφαγε και ένα ριμάχαι στο τιμπού.
- Ωραίιιιιια σκηνικά!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Πρεζοόρος που χρησιμοποιείται αντί του «σύριγγα», «βελόνι».

- Ρε μαλάκα Ντίνο, πιστόλι για μένα έχουμε;
- Δεν το λεγες νωρίτερα ρε μαν, να σταματούσαμε κείο, να παίρναμε;
- Τώρα τι φάση ρε πούστη. Δεν λέει να το κάψω από μύτη.
- Κάτσε να τελειώσω και ρίχνεις από μένα. Θα το πλύνουμε χλωρίνη και θα σαι κομπλέ.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified