Προ καιρού υπέβαλα στο δημόσιο πρόχειρο έκκληση για λήμμα που να ορίζει την εκνευριστική συνήθεια αρκετών γυναικών να φιλούν στο στόμα τον σύντροφό τους μετά της ολοκλήρωση μίας πίπας (μπλιάχ!).

Ο Γεώργιος Πρεζάκκης ανταποκρίθηκε με το ευρηματικότατο λήμμα Φιλοπίππου το οποίο αφ' ενός μεν συνδυάζει «αρχαιότητα, θέα, πίπα και ίππο» αφεδύο δε παραπέμπει στου Φιλοπάππου, «το πάλαι ποτέ στέκι για τσιμπούκι στο αυτοκίνητο (και πατάμε τα φρένα για σύνθημα να έρθουν οι ματάκηδες)».

Ωστόσο, το Σιδηρούν Προσωνύμιον έθεσε μια σκωπτική παρατήρηση, αφήνοντας μια πικρή επίγευση στα χείλη όλων μας: «υπάρχει και το φιλί μετά το γλειφομούνι, το η πίπα μετά τον κώλο και μετά φιλί (χα!) και όλ' αυτά που πρέπει να συμπεριληφθούν)». Κατέστησε λοιπόν επιτακτική την εύρεση ενός λιγότερο φαλλοκεντρικού λήμματος που να εμπεριέχει κάθε πιθανό συνδυασμό και παραλλαγή του φαινομένου «εκδικητικόπιπα».

Εξ ου προτείνεται η μπαγαποντολειχία (εκ των μπαγαπόντης και λείχω) ως επαμφοτερίζων και μητροσεξουαλικός συμβιβασμός.

Φτού Κύριε (φυλακήν) τω σπέρματί μου!

Η ανταπόκριση του σλανκεπώνυμου πλήθους στην αρχική μου ερώτηση στο Δημόσιο Πρόχειρο υπήρξε σπερματορροϊκή. Δυστυχώς όμως, τα λήμματα δεν αναρτήθηκαν, ίσως για τον φόβο των Ιουδαίων. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παρουσιάσω τις καλύτερες σχετικές προτάσεις:

  1. Τσιμπούμεραγκ, ιδέα του Χαλικού. Κττμγ πρόκειται για το απόλυτο σχετικό λήμμα, άξιο μυρίων σπεκ και καραπέκ, είθε να αναρτηθεί πάραυτα! [σ.ς.ήδη αναρτήτηκε] Ο ίδιος πρότεινε και το προσφυές μακάριοι οι πτωχοί τω σπέρματι.

  2. Χυσόφιλο και εκδίκηση της πιπατζούς από τον συμπάσχοντα acg. Δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο από το αδιαμφισβήτητο ρεμάλι του σαϊτόστ!

  3. Πιποφιλία, από τον πνευματικό Αγιατολάχ και μπυροκροτητή μας Χεσούς!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN


#2
iron

τρομερός! εύγε με τόνο!

#3
acg

Σπεκ - κι οχι απο 'κεινα τα αρρωστημενα;)

#4
Vrastaman

'στω, 'στω, Ω thricebiggest ones!

#5
vikar

Με κίνδυνο να υποστώ δημόσια κατακραυγή, δηλώνω οτι διαφωνώ κάθετα με το μήνυμα που περνάει το συγκεκριμένο λήμμα!... Αν είναι δυνατόν ρε παίδες, να ζητάτε τέτοιου τύπου καθαρότητα στο πήδημα... Φτού σας!

Τόσο πολύ σιχαίνεστε τον εαυτό σας; Μήπως είστε κι' εσείς σάν αυτές τις μή μου άπτου γκόμενες, που καρφί μετά την πίπα τρέχουν «διακριτικά» στην τουαλέτα και για κάνα δεκάλεπτο κατεβάζουν στοματικά διαλύματα και οδοντόκρεμες και κι' εγώ δε ξέρω τί, με έκφραση μάλιστα τέλειας αποστροφής; (Και που κατα τ' άλλα περνιούνται τα χαϊβανάκια και ρομαντικές στη σχέση;!...)

Τέλος πάντων. Απ' τα προτεινόμενα, μόνο το χυσόφιλο θεωρώ ουδέτερο. Θα μπορούσα να προτείνω και το (αγγλιστικό): το φιλί μετά, κατα το «η ζωή μετά (θάνατον)» --για τη σχέση οργασμού και θανάτου άλλωστε, πολύς ο λόγος που έχει γίνει, λογοτεχνικός και μή.

#6
Vrastaman

«Tο φιλί μετά» τα σπάει αιδεσιμότατε!

Να επισημάνω μια ειδοποιό διαφορα για να μην παρεξηγούμαι: εάν ο/η πάροχος στοματικού σεξ απολαμβάνει την πράξη, τότε το «φιλί μετά» δεν εμπεριέχει στοιχεία μπαγαποντοσύνης ή εκτικητικόπιπας. Μπαγαποντολειχία υφίσταται μόνον εάν το φιλί αντικατοπτρίζει κακώς εννοούμενα ελατήρια «δικαιοσύνης».

#7
anchelito

Το Τσιμπούμερανγκ είναι δόκιμος όρος. Χρησιμοποιήται όταν ο ανήρ αιτείται πεολειχίας, την οποία θα πληρώσει ακριβά εν ευθέτω χρόνω. Ο όρος έχει λοιπόν σαφέστατα κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο.

Δεν θυμάμαι από ποια ταινία είναι η ατάκα, αλλά η μία φίλη λέι στην άλλη:
«blow them once and they owe you for life»

#8
iron

χε χε βικάρ, σωστός, ναι, αλλά βρε παιδάκι μου, είναι πώς το βλέπεις και εκτός σεξ το πράμα... όπως πχ δεν αντέχεις να μυρίζεις την τσίκνα άμα έχεις μόλις ξεσκιστεί στα κοψίδια, κάτι τέτοιο νομίζω ότι εννοούμε.

επίσης, όπως είπε ο άστα-βράστα, υπάρχουνε και στιγμές ή περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν είμαστε και 100% μες το πνεύμα του γαμησιού που στήσαμε, άρα δεν απολαμβάνουμε απόλυτα τη φάση και ως εκ τούτου είμαστε ευάλωτοι στην παραμικρή ευκαιρία να ξενερώσουμε

#9
iron

άσε που πιστεύω ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει πολύς κόσμος που στο γαμήσι κάνει πολλά πράγματα χωρίς να τα θέλει, μόνο και μόνο επειδή έχει ακούσει ότι είναι σπουδαία και φοβάται πως αν δεν τα κάνει θα θεωρηθεί ξενέρωτος /-η. Ξέρεις πόσες κοπελλίτσες πηδάνε / πηδιούνται κατόπιν «συνταγών»;;; Και πόσα αγόρια στρώνουν γαμήσια τρικούβερτα για τον ίδιο λόγο; Α καλά!

#10
iron

για να μην πω για τις μεγαλύτερες ηλικίες...

#11
Vrastaman

> δεν αντέχεις να μυρίζεις την τσίκνα άμα έχεις μόλις ξεσκιστεί στα κοψίδια

Πόσω μάλλον το ψάρι, τα αποτσίγαρα, το σβησμένο πούρο (uber-μπλιάχ!)

#12
xalikoutis

καλά έχω χάσει επεισόδια...σπεκ βράστα και θξ και όλ' αυτά
@ vikar: ασε μας ρε βίκαρ ;-)

#13
Vrastaman

Έλα ρε! Πέρσι έχυσε φετος βρώμισε ;-)

#14
vikar

Βρε άντ' απο 'δώ, κυρίες... :-Ρ Που μου μάθατε το σέκς απο το ιντερνέτ και μου κάνετε τους τσαγκούς...

[ενώ εγώωω...]

Χωρίς πλάκα όμως, ούτε η τσίκνα με πειράζει μετά το φαΐ, ούτε η ψαρίλα, ούτε τίποτα. Εντάξει, δέν λέω για καταστάσεις «το μεγάλο φαγοπότι», για νορμάλ καταστάσεις μιλάω. Ούτε και το πούρο με χαλάει μετά το σβήσιμο.

Αν δηλαδή όντως τα εννοείτε όλ' αυτά που λέτε επάνω, και δέν αναπαράγετε απλά τους γνωστούς μπαμπαδίστικους μύθους, μάλλον θ' αρχίσω ν' ανησυχώ...

[βρε λές να φταίει η μύτη;...]

#15
Galadriel

@vikar - my full respect, ούτε σπεκ, ούτε άλλες συντομογραφίες...

@anybody else of the above: - ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί θεωρείτε αηδειαστικό το ίδιο σας το σπέρμα, δεδομένου ότι αρκετές γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με αυτό και δεδομένου ότι, αν έχουν πρόβλημα τις κακολογείτε.

Εκτιμώ ότι μάλλον είναι αντίστοιχη αντίδραση με την απέχθεια του να φτύσεις σε ένα κουταλάκι και μετά να το ξαναβάλεις στο στόμα σου (που το 'χουμε όλοι, άντρες και γυναίκες) - non;

Ένα γρήγορο παλαιότερο poll ανάμεσα στις γνωστές μου έδειξε ότι, αντίθετα, το φιλί στο στόμα μετά από την αντίστοιχη πράξη (αιδιολειχία) θεωρείται μια χαρά. Τώρα αυτό πώς να το πω, ναρκισσιστικό (ie μμμ τί ωραία που μυρίζω);

Εν ξέρω. Μυστήριο.

#16
Vrastaman

Αχ αχ αχ εσύ και ο Αιδεσιμότατος, γιου αρ μισσινγκ μαϊ πόιντ, τι τα βλέπετε έτσι φωτορεαλιστικά, το λήμμα ξεκίνησε μεν σαν εσκεμμένη προβοκάτσια αλλά μπολιάστηκε με τις παρατηρήσεις της Iron και έγινε gender-neural ωστε ανταποκρίνεται σε κάθε συνδυασμό, όπως λέεω και στον Βικ στηλιτεύει τη πρακτική μόνο εάν εμπεριέχει στοιχεία εκδίκησης και ασφαλώς όχι εαν όταν εντάσσεται σε ένα καλά ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, τον Άγιο μου Βαλεντίνο μέσα!

#17
Hank

Θεωρητικά μπορώ να συμφωνήσω με την Μες, αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω...

Πάντως, η Μιράντα στο Σεξ & Σίτυ κατέκρινε τον ανδρική μπαγαποντοασπασμό των αιδοιόκυνων (με την καλή έννοια), που θέλουν μετά να φιλήσουν την αφέντρα τους.

#18
Hank

ανδρικό

#19
Galadriel

Ε, ναι, η Μιράντα ήξερε κάτι παραπάνω για το πόσους είχε πάρει, σο, μάλλον ήταν αμφίβολης υγιεινής τα μπαγαποντόφιλα των εραστών της (ίιιιιουυυ)