Λένε ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Ακόμα καλυτερότερα όμως γελάει όποιος ακόμα γελάει, έστω κι αν το αντικείμενο του γέλωτά του πέρσι ψόφησε.

1.
Ακόμα γελάνε στην Ήπειρο οι Αγελάδες με την περιοδεία Σ. Θεοδωράκη!

2.
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά ακόμα γελάω με όσα είδα στα ψηφοδέλτια που κατέβασαν. Γεμάτα γλάστρες είναι , τα κοιτάω , τα ξανακοιτάω και ακόμα γελάω !

3.
Ακόμα γελάω... Ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια!!!Οι αρχαιολόγοι των Σκοπίων πιστεύουν ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στα Σκόπια, γράφει το δημοσίευμα χθεσινό δημοσίευμα εφημερίδας!

4.
Ακόμα γελάνε οι Ιάπωνες με το τατουάζ του Γκέκα! Σύμφωνα με τους ίδιους, η λέξη που αναγράφεται στο εσωτερικό του χεριού του Έλλην διεθνή (寒冷殺人拳) μπορεί καλύτερα να μεταφραστεί ως «η γροθιά του κρύου δολοφόνου» (με τη λέξη κρύος ωστόσο να έχει κυριολεκτική σημασία), και όχι ψυχρός εκτελεστής που είναι πιθανότατα αυτό που ήθελε να γράψει ο ποδοσφαιριστής.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Για μια τόσο δραματική κατάσταση που σηκώνει πια μόνο γέλιο και όχι κλάμα, θα γελάσει και...

και τελευταίως:

  1. Να λοιπόν γιατί λέμε ότι αυτό το ΔΣ είναι θνησιγενές φανταστείτε όλους αυτούς τους γραφικούς τύπους σε συνεδρίαση. Θα γελάσει κάθε πικραμένο χείλι.

  2. Θα γελάσει ο κάθε «πικραμένος» με αυτά που θα δούμε μέχρι τις εκλογές !

  3. Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: «Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι» αν βγούμε στην κυβέρνηση.

  4. Αν πάρουν oι υπάλληλοι της βουλής παραπάνω εφάπαξ από το πόσες εισφορές κατέβαλαν, τότε αυτό θα το χρεωθεί η ΝΔ και χιλιάδες ψηφοφόρων της θα πάνε στην ΧΑ, η οποία ήδη φέρεται να σκαρφαλώνει στο απίστευτο 20%. Ας κανονίσει η ΝΔ κα κάνει καμμιά τέτοια πλάκα. Θα γελάσει και το πουλάκι τσίου.

(από το νέτι)

Μυδασίστ: Γκαλαμές. (από Khan, 12/11/12)Γέλασε κι ο κάθε Πικραμμένος με την κατάσταση στην Ελλάδα. (από Khan, 12/11/12)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Σατανικό - ειρωνικό γέλιο που κυρίως χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να δείξουμε ότι υπερισχύουμε σε κάποιο ζήτημα, ή όταν δηλώνουμε ξεκάθαρα την επιτυχία μας σε αυτόν που έχει ηττηθεί.

Ολυμπιακός: Τι στο καλό; Μας νίκησε η ΑΕΚ χθες!
Αεκτζής: Μουαχαχχαχαχαχαχχα πουτσοπόρνη !!!!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Λέγεται μετά από σεφερλίτιδα. Την έκφραση εισήγαγε ο ίδιος ο Σεφερλής, σε κρίση αυτοσαρκασμού για την κακή ποιότητα του χιούμορ του.

Το χαρακτηριστικό της φράσης είναι ότι το «ευθυμώ» φέρνει λίγο σε καθαρευουσιανισμό και παλαιότερες γενεές.

- Μεταξάς Citron, είπε τότε ο Βλάχος...
- Σε καλό μας, ευθυμήσαμε πάλι ρε Ντέρτι...

(από Khan, 02/03/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified