Αλλιώς το κωλόμπαρο.

  1. Ειπαμε να κανουμε κατι διαφορετικο αυτη τη φορα και ετσι βρεθηκαμε με αξιους συναγωνιστες στο συγκεκριμενο κωλομπαραδικο! Η Εμφανινση των εκθεματων/τεμαχιων δεν μπορω να πω πως με εντυπωσιασε καθως εβγαζαν μια κακομοιρια να το πω, απεχθεια ισως, κατι τετοιο! ΑλβανοΡουμανες ξεπεσμενες. Φοροντας ψηλα τακουνια αλλα περα απο αυτο οχι κατι το ωραιο πανω τους! Ο χωρος εξαιρετικος! Προσεγμενος, φωτισμενος αρκετα( Κατι που μου αρεσει πολυ), καθαρος πανω απο ολα! Το parking ακριβως διπλα με αρκετες θεσεις! Καλη επιλογη για σαλιαριδες παππουδες! (Adult forum).
  2. πως να μη τελματώσουμε τύπε μου όταν παίζουν οι ΙΔΙΕΣ και οι ΙΔΙΕΣ. Ημαρτον καμια νέα παρουσία δεν μπορούν να φέρουν. Μονο το Λα Λουνα ειναι μέρος με αρκετές ολα τα άλλα..... γράψε μας την εμπειρια σου να καβλωσουμε τουλάχιστον απο το κωλομπαράδικο στη Σπάρτη. (Bou).
  3. Εμένα μου είπε ότι ήταν καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και δεν είχε πολύ δουλειά όση θα ήθελε εκείνη διότι είναι πολυέξοδη, δεν το έγραψα διότι το θεώρησα περιττό. Πάντως όταν μου το είπε κρατήθηκα για να μην βάλω τα γέλια. Την ρώτησα στα μαθήματα όταν πήγαινε πώς ντυνότανε και μου είπε φόραγε κολάν και γενικά στενές γραμμές. Δεν κρατήθηκα τότε και της είπα έκανε μάθημα στα παιδιά ή και στους μπαμπάδες; Μου απάντησε μόνο στα παιδιά και γέλασε, σταμάτησα λοιπόν την συζήτηση χαμογελώντας γιατί κατάλαβα με τα λεγόμενα της ότι η γη είναι επίπεδη και ο γάιδαρος πετάει!!! - τύπε το πρωϊ έκανε μάθημα στα παιδιά. Οι μπαμπαδο μπαρμπάδες την γαμούσανε στο κωλομπαράδικο όταν έφευγαν οι γυναίκες στα εξοχικά τα καλοκαίρια. (Bou).
  4. Έβγαλα τη καπότα απο τη τσέπη και της λέω θα τη φορέσω μωρο μου να με γλείψεις ! Φόρεσα τη καπότα , σάλιωσε τα δάχτυλα της και άρχισε να με παίζει ενω εγώ ειχα σαλιώσει 2 δάχτυλα και ειχα χώσει τις χερούκλες μου στο μουνάκι της και την χαϊδευα.... χαϊδευα και το κωλοτρυπίδι της και αυτη βογγούσε απο κάβλα. Το σκηνικό στο κωλομπαράδικο ηταν ειδυλιακό ενω εγω συνέχιζα να τη φιλάω να τη δαχτυλιάζω με το αριστερό και να βαράω μια ωραιότατη μαλακία με το δεξί ! Οπου να ναι θα έχυνα.... και εκανα γκριμάτσες αχ και βάχ γιατι όντως είχα καβλώσει πολύ. Με παρότρυνε να τη χύσω μέσα στη καπότα ενω ο πουτσος μου κόντευε να φτάσει στα μάτια ! Την παρακαλούσα να με γλείψει... έσκυψε και με τσιμπούκωσε με μια καλή ρουφιξιά η οποία ηταν αρκετή για να καταλάβω οτι το τσιμπούκι της ειναι πολύ ωραίο και καβλωτικό. (Bou).

Got a better definition? Add it!

Published

Ο άντρας που το ότι συχνάζει σε κωλόμπαρα έχει καταστεί ένα σημαντικό μέρος της ζωής του. Ο κωλομπαρόβιος ψάχνει στα κωλόμπαρα σεχ, έστω υπό τη μορφή φραπέ ή χουρού, ή και ως φουλ μπριζόλα (στην καυλύτερη περίπτωση), ψάχνει όμως και γυναικεία συντροφικότητα υπό τη μορφή πουτού. Αυτοί που είναι πραγματικά κωλομπαρόβιοι (εκτός αν έχουμε να κάνουμε με γεροντόπαιδα με χαμηλή αυτοεκτίμηση) συνήθως είναι μεγαλύτερης ηλικίας αντάρηδες θαμώνες ζαχοπουλάδικων που λόγω μοναξιάς ή αποξένωσης στη συζυγική ζωή ξεβράζονται στο vivere periκωλομπαροsamente.

  1. Ως πεπειραμένος μακροχρόνια κωλομπαρόβιος έχω να πω άπειρα: Μου έχουν πάρει πίπες, έχω πηδήξει, έχουν παίξει ισπανικά cumshots, facials, ανατάξεις πέους από βίαιες παλινδρομήσεις, αλληλοαυνανισμοί δικοί μου και κωλομπαρούς ταυτόχρονα και γενικά τα πάντα!! Σε πρωτάρα (πρώτη μέρα στη δουλειά) έχω τύχει που της εξηγούσα τι κάνουν στα prive και γενικά τον έρωτα, τηλέφωνο έχω πάρει κι έχω βγει για καφέ με κωλομπαρού και μια φίλη της (!!) και γενικά όλα είναι πιθανότητες... Από την άλλη μεριά, σε ποσοστό πλέον γύρω στο 40%, γιατί όσο περνάνε τα χρόνια αποκτάει κανείς πείρα φυσιογνωμιστική, οι prive χοροί είναι ένα άνευρο κρυανάλατο νερομπούλι χωρίς πολλές φορές το ματζαφλάρι να σηκώνεται καν. Οι δε απλοί χοροί δεν αξίζουν καν τον κόπο, εκτός αν είσαι παρθένος αφγανός απ'το βουνό και δεν έχεις πιάσει ποτέ γυναικείο κώλο. (Από το Μπου).
  2. Να σου κάνει ανάλυση ο μέσος Έλλην μπορδελάκιας/ κωλομπαρόβιος για τα πόδια των Ουκρανάιζερ, τα γλυκόλογα των Ρωσίδων, το ξελόγιασμα της Ρουμάνας, την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα μάτια της Λευκορωσίδας, να πάθεις την πλάκα της ζωής σου. Ακούς εκεί λέει δεν έχουμε δουλέψει με ξένους (Εδώ).
  3. Ο Τεστοστερόνης μπουρτζόβλαχος κωλομπαρόβιος, με το που βλέπει την "Μ" και καταλαβαίνει ότι είναι γυναίκα απομακρύνεται. Δεν του αρέσουν μάλλον οι γυναίκες. (Από το Φέισμπουκ).

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified