Η υπέρτατη βρισιά ή και κατάρα.

Το να είναι κάποιος πούστης είναι ούτως ή άλλως μια κοινωνικά μη αποδεκτή ιδιαιτερότητα αλλά το να είναι κάνεις πούστης και άσχημος...

Βέβαια η κατάσταση επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνο όταν ο πούστης και άσχημος γίνεται πούστης, γέρος και άσχημος ή όταν μετά το νομοτελειακό πέσιμο του γέρου πούστη αυτός γίνεται: πούστης, κουτσός, γέρος και άσχημος.

- Είσαι μαλάκας ρε!
- Και εσύ είσαι πούστης και άσχημος.

(ανταλλαγή φιλοφρονήσεων)

Στο 0:41 ολέ ολέ ολέ (από knasos, 02/09/09)(από Desperado, 02/09/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
allivegp

Νομίζω ότι η τριπλέτα της υπέρτατης κατάντιας ορίζεται σαν «φτωχός, πούστης και άσχημος».

#2
Galadriel

Και εναλλακτικά για το φτωχός και το άσχημος παίζει και το γέρος - το πούστης σταθερή αξία.

#3
Vrastaman

Μελαψός αγγλοσάξων που δεν παίζει μπάσκετ και την έχει μικρή...

#4
knasos

Σε προσπάθεια εξεύρεσης ενός μυδιού με τον τιτανομέγιστο Γιώργο Γεωργίου να αποκαλεί σε μια εκπομπή του τον, φίλτατο κατά τα άλλα, Γιώργο Καπουτζίδη πούστη κι άσχημο.

#5
knasos

Όλα οκέικ.

#6
Desperado

Υπάρχει κάτι «χειρότερο» και μάλιστα με εκπρόσωπο: Άσχημος, Πούστης, Κομμουνιστής και Άγγλος, ήτοι, ο Jimmy Sommervile (βλ. μήδιον).
Ειδικά το (δηλωμένος) κομμουνιστής στην Αγγλία... ήταν χειρότερο κι' από τ' άλλα (νά'ναι καλά η Margaret και το προχώ κόμμα της!)

#7
Khan

Λήμμα ορισμός και σχόλια Βράστα και Ντεσπεράντο γράψανε. Στην αντίστροφη μορφή καταγράφεται αγγλικά ως «how can anyone so handsome be straight;»

#8
HODJAS

Σκέψου ορισμό ατυχίας: Πούστης, φτωχός, άσχημος, μορφινομανής αριστερός, Πολωνοεβραίος μαυροτσούκαλος τσιγγάνος στη Γερμανία το 1939...

#9
popaoua

Ρε παιδιά τι λέει ο Γεωργίου στο 1.03;Θα σκάσω!