Το τάγκα (και τα λοιπά στρινγκοειδή) για τον μπάρμπα ηλικίας 50+.

Έτσι το έχει πιάσει (ίσως επηρεασμένος και από την αντίστοιχη έννοια στα μηχανοκίνητα http://en.wikipedia.org/wiki/Targa_top).

- Κούκλα μου τι τάργκα είναι αυτό που φοράς! Έλα να σε καθίσω λίγο στα γόνατα να σε παίξω...
- Άντε χάσου πορνόγερε.
- Εσύ χάνεις ...........................

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Είδος αλωπεκίας ανδρογενετικού τύπου (φαλάκρας) στην οποία η εναπομένουσα τριχοφυΐα περιορίζεται στη βρεγματική (πλαϊνή) και ινιακή (πίσω) χώρα του τριχωτού.

Η ποικιλία αυτή της φαλάκρας αποκαλείται τάργκα επειδή θυμίζει έντονα τα γνωστά ημι-κάμπριο αυτοκίνητα που φέρουν το ίδιο όνομα.

Ορισμένοι κάτοχοι τάργκα με χαμηλή αυτοπεποίθηση καταφεύγουν στην έσχατη λύση της φλοκάτης .

Σκηνή από εξέταση στο εργαστήριο Bermann Kord:

- Γιατρέ μου το τάργκα μου κινδυνεύει να εξελιχθεί σε πλήρες κάμπριο. Για την ώρα εφαρμόζω πατέντα φλοκάτης, αλλά σε λίγο θα πρέπει να χτενίζω και τα φρύδια μου από πίσω. Στο δρόμο μου φωνάζουν «καλώς το coupé cabriolé
- Μη ανησυχείτε κύριε Βρασίδα. Η τελευταία μας μέθοδος συνίσταται σε μεταμόσχευση τριχών από την βουβωνική χώρα και είναι λίαν αποτελεσματική. Θα σας κάνουμε και δώρο ειδικό χτενάκι για το νέο σας άφρο.

Ferrari Dino Targa (από Vrastaman, 18/09/08)Κλασσικό τάργκα (από Vrastaman, 18/09/08)ΘΟΥ-ΒΟΥ τάργκα (από Vrastaman, 18/09/08)Georgakis Targa (από Vrastaman, 18/09/08)911 Targa! Ta spaei! (από Vrastaman, 18/09/08)Ύποπτο μαλλί. Λέτε εκτός από Τράγκας να είναι και Τάργκας? (από Vrastaman, 18/09/08)μωρ ψάχω εκείνη το φωτό που του χεζε ένα πουλί την καούκα κι εκείνος χαμπάρι... (από xaxac, 18/09/08)(από dryhammer, 16/05/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified