Η αρχιδοσύνη είναι μια από τις ιδιότητες των σούπερ αντρακλαρων και συγκεκριμένα είναι η ιδιότητα του αρχιδάτου.

Αυτό το πατριαρχικό κατάλοιπο, η τακτική του πουλάω αντριλίκι και μαγκιά και μετά βάζω την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια θα ήταν μια φορά γραφικό αν το έκανε κάποιος άλλης ιδεολογίας. Όταν όμως ακολουθείται από τους τύπους που σαν κεντρική ιδεολογία προτάσσουν αυτό το “αντριλίκι”, την ντομπροσύνη, την παρωχυμένη πατριαρχική αρχιδοσύνη, τότε γίνεται δέκα φορές πιο γραφικό και κυρίως χρήσιμο.

Πηγή:https://www.blogopaignio.gr/mparmparousis-o-tupos-tou-paroxumenou-patriarxikou-arsenikou/

Got a better definition? Add it!

Published

Η αριστεροσύνη είναι ένα μέτρο του μεγέθους του κατα πόσο βαθιά είναι ιδεολογικοποιημένο ένα άτομο ως προς την αριστερά ιδεολογία, και ταυτόχρονα η ιδιότητα ενός Αριστερού να μπορεί να δίνει πιστοποιητικά αριστερής ιδεολογικής κατεύθυνσης.

Η αριστεροσύνη/ Πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ σε επιμνημόσυνη εκδήλωση: «Σήμερα τιμούμε τον πολύτιμο συνεργάτη, τον καλό φίλο, τον αριστερό». Δεν χρειάζεται φιλοσοφία βάθους για να καταλάβεις ότι εδώ το «αριστερός» αξιολογεί ηθικά πολύ περισσότερο από ό,τι δηλώνει πολιτική τοποθέτηση. Και για να είμαστε ακριβέστεροι: το «αριστερός» εδώ, έτσι σκέτο και από μόνο του, είναι ηθικό κατηγόρημα με αυτονόητη θετική αξία

Πηγή: https://www.tovima.gr/2012/06/10/opinions/i-aristerosyni/

Got a better definition? Add it!

Published

Ο εδρανοπορδιστής είναι ένα πολιτικό ον, που η μόνη του έγνοια είναι το να κάθεται μονίμως πάνω στα έδρανα της Βουλής και να τα αερίζει με το σωματικό του Μεθάνιο. Η πρώτη περιγραφή του συγκεκριμένου είδους της εγχώριας πανίδας έγινε στο τραγούδι του αθάνατου Τζίμη Πανούση "οι εκλογές" του οποίου οι στίχοι εγράφησαν απο τον Νίκο Ψαριανό.

Εκλογές, κόμματα με φρου φρου κι αρώματα. Διαδηλώσεις, κόμματα μ' ανοιγμένα στόματα.

Ψηφοδέλτια σταύρωνα κι ολη νύχτα καύλωνα. Στης βουλής τα έδρανα αχ κι εγώ να έκλανα.

Δεν μπορώ άλλο Θανάση στα εικοσιπέντε έχω γεράσει. Δεν μπορώ άλλο Θανάση κάνε στάση.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Το μαλαπερδοξεμάτιασμα, παργαλοτσοξεμάτιασμα, πουτσοξεμάτιασμα ή ψωλοεκβασκανισμός συνηθίζεται στις τσόντες made in USA, όπου λίγο πριν το πίπωμα, πέφτει γερό φτύσιμο απο την θηλάζουσα στο όργανο του παλικαριού.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Πρόκειται για ερωτική στάση κατα την οποία μια γυναίκα γλύφει τα όργανα δύο ανδρών, οι οποίοι κάθονται δίπλα-δίπλα και τα λιλιά τους σχηματίζουν παράλληλες ευθείες, σύμφωνα με την ευκλείδιο γεωμετρία. Είναι δηλαδή μια ειδική περίπτωση απο το διτσίμπουκο

Η θετικη ματια ειναι το παν.καλος ο παραλιλισμος με το κατακορυφο.αλλα αν οι αναποδιες ειχαν κατι απο βικυ θα ψαχναμε απ το πρωι να πεσουμε πανω σε μαυρογατες

Got a better definition? Add it!

Published

μη αμερόληπτος διαιτητής που προωθεί (σπρώχνει) με τις αποφάσεις του την νίκη μίας εκ των δύο μεταξύ τους αγωνιζομένων ομάδων.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

πεολειχία κατα την οποία το πέος εισέρχεται πολύ βαθιά στο στόμα και φλερτάρει με τις παρίσθμιες συσσωρεύσεις λεμφικού ιστού, δλδ τις αμυγδαλές, με απλά λόγια το λαρυγγοτσίμπουκο στο πιο αρχαιοπρεπές.

σπερματοπότης και πεοβροχθιστής καλλίπυγος νεαρά

Got a better definition? Add it!

Published

Όχι, δεν είναι το αντίστοιχο της μουνόσουπας, το μπάνιο ή το τζακούζι δηλαδή όπου λούεται πλήθος μαντραχαλάδων και όπου αναφανδόν πλατσουρίζουν αναρίθμητα ζεύγη όρχεων ένθεν και ένθεν. Πρόκειται για ζωμό εξίσου γευστικό με εκείνον της γλαρόσουπας, όπου όμως, σε αντίθεση με την γλαρόσουπα που είναι συνήθως αλμυρή σαν κακαβιά και γλυκιά σαν μέλι, η αρχιδόσουπα σερβίρεται κρύα και ανάλατη.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Όταν πολλές γκόμενες κάνουν μπάνιο όλες μαζί σε πισίνα, σε τζακούζι ή σε κάποιο σημείο της θάλασσας.

Θα βουτήξω στη μουνόσουπα

λεζάντα εικόνας

Got a better definition? Add it!

Published