Το «manashoo» είναι η μεταφορά των φράσεων: «μάνας σου» και «μάνα σου» στα greeklish. Πρόκειται για μία λέξη ιδιαίτερα προσβλητική και κακιά στον κόσμο των online παιχνιδιών και όχι μόνο!

Όπως όλοι ξέρουμε οι φράσεις: «της μάνας σου» και «η μάνα σου» είναι ιδιαίτερα άγριες και στοχεύουν κατευθείαν στην ψυχή των ανθρώπων.

Συνεπώς με την κομψή λέξη «manashoo» μπορούμε να βρίζουμε όποτε θέλουμε τους συνανθρώπους μας, έχοντας πάντα στιλ και φινέτσα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: «της μάνας σου» => «μάνας σου» «η μάνα σου (κάνει κακά πράματα)» => «μάνα σου»

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η λέξη «manashoo» μπορεί να δοθεί σαν απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση, ή ακόμα και σε απλές προτάσεις όπου ο συνομιλητής μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας επειδή μας αγαπάει (διαβάστε τα παραδείγματα.)

Χρησιμοποιήστε το και θα με θυμηθείτε.

  1. Το «manashoo» ως απάντηση σε ερώτηση:

Chat σε κάποιο online παιχνίδι:
- Re filee poios sou eipe na xwtheis se fight;
- Manashoo.

  1. Το «manashoo» έπειτα από απλή πρόταση:

Chat στο Facebook:
- πωπω ρε πούστη μου πεινάω και σου μιλάω επειδή σε αγαπάω.
- manashoo.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Το «χαχαα» είναι αποτέλεσμα βιασύνης και έντονου ενθουσιασμού στον ψηφιακό κόσμο.

Όταν κάποιος θέλει να απαντήσει γελώντας σε ένα αστείο που του γράψανε σε μήνυμα στο κινητό ή σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απαντάει πολλές φορές με το «χαχαα», καθώς από την βιασύνη του ξεχνάει το «χ» και δεν δημιουργείται το διάσημο «χαχαχα».

Το «χαχαα» επίσης συναντάται με την εξής μορφή: «χαχαχαχααα».

Chat στο Facebook:
- Ήτανε 2 πακιστανοί....
- Αυτό;
- Ναι.
- Χαχαα (ή «χαχαχαχααα»).

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Αραιά και που συναντάμε κάποια κορίτσια τα οποία γεννήθηκαν με την κατάρα της τσουπρίλας. Μοιάζει με ασθένεια που αναγκάζει τον ξενιστή(στην περίπτωσή μας την: τσούπρα) να είναι συνεχώς γλυκούλης οτιδήποτε κι αν επιχειρεί να πράξει ή να πει.

Προσοχή!!
Εδώ δεν πραγματευόμαστε την προσποιητή τσούπρα που φέρεται γλυκούλικα για να θέλξει τα αρσενικά, αλλά επισημαίνουμε την κοπέλα που ξερνάει την τσουπρίλα ακόμα και όταν ανοιγοκλείνει τα μάτια της.

Αυτό το είδος κοπέλας είναι ιδιαίτερα επιθυμητό από τους άντρες.

Επιπλέον όταν κάποιος άνθρωπος χαρακτηρίσει μία γυναίκα ως «τσούπρα» το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει μία τέτοια απάντηση: «Τι είναι τσούπρα;».

Ξέρουμε ότι ο όρος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, συνεπώς από τούδε και στο εξής χρησιμοποιήστε τον άφοβα έχοντας ως αφετηρία και διαπιστευτήριο αυτό εδώ το άρθρο.

  1. - Γνώρισα μία τσούπρα!
    - Man αυτό είναι καλό.

  2. Συζήτηση ζευγαριού που η κοπέλα παρουσιάζει συμπτώματα τσούπρας:
    - Αγάπη μου διάβασα ένα άρθρο στο slang.gr και... μου φαίνεται ότι είσαι τσούπρα. - Έλα να κάνουμε σεξ. - Αχ σε ευχαριστώ slang.gr. Εξαιτίας του ορισμού της «τσούπρας» θα κάνω παθιασμένο σεξ με αυτήν που αγαπώ.

Η τσούπρα και ο τσίπρας (από σφυρίζων, 13/04/13)(από σφυρίζων, 13/04/13)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified