Άλλη λέξη για τον μπάφο, τσιγάρο το οποίο καπνίζεται και ανήκει στα ελαφριά ναρκωτικά. Αποτελείται από κανονικό καπνό για στρίψιμο ενός απλού καθημερινού τσιγάρου και κάνναβη.

Μαλάκα μου ο Μαυρακάκης ήταν τέρμα κλασμένος στην πενταήμερη... Είχα μπει στο δωμάτιο του και πρέπει να 'χε πιει καμιά 10αριά μπίτσια...

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Είναι στην ουσιά ένας κλαρινογαμπρός με ταξική συνείδηση. Αυτό είναι που τον κάνει να διαφέρει στην πρακτική από τον κλασσικό κλαρινογαμπρό.

Ο σταλινογαμπρός προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό ως υπέρτατο και μουράτο γκόμενο που έχει όμως και ταξική συνείδηση! Συχνάζει συνήθως σε πορείες του ΠΑΜΕ αλλά και σε φεστιβάλ της ΚΝΕ όπου και προσπαθεί να προσεγγίσει και να ρίξει στο κρεβάτι άπλυτες και αξύριστες συντρόφισσες. Για να επιτύχει τον σκοπό του δεν κερνάει ποτά και καφέδες την γκόμενα. Της την βγαίνει απλά από αριστερά. Την κερνάει δωρεάν ”Ριζοσπάστη”, της υπόσχεται μια θέση στον 902 ή σε κάποια επιτροπή αγώνα. Άμα δεν του κάτσει η γκόμενα την καταγγέλλει ως ασφαλίτισσα, προβοκατόρισσα, αναρχοφασίστρια και φασιστοειδές. Αν πάλι του κάτσει, αλλά σπάσει η καπότα κατά τη διάρκεια της πράξης, καταγγέλλει το ατύχημα ως προβοκάτσια. Στην προσπάθειά του να γδυθεί η γκόμενα που προσπαθεί να ρίξει, της φωνάζει αισθησιακά και αγωνιστικά: «Συντρόφισσα γδύσου να δούμε την γραμμή σου!»

Ο σταλινογαμπρός φυσικά έχει μεγάλο πρόβλημα με το κλασσικό είδος του κλαρινογαμπρού. Ο σταλινογαμπρός θεωρεί τον κλαρινογαμπρό τέρμα οπορτουνιστή που προσπαθεί να ρίξει γκόμενες με αγαθά του καπιταλισμού και έτσι τον καταγγέλλει συνέχεια.

Εμπρός λαέ μη σκύβεις το.. όχι εσύ μωρό μου !!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Συνθετικό των λέξεων κρεατίνη + κάγκουρας. Ο κρεατινοκάγκουρας , -παρ'ολο που μπορεί να μην παίρνει απαραίτητα κρεατίνη-, αποτελεί το συνηθισμένο πλέον είδος υπανθρώπου, που είναι στο γυμναστήριο 24/7, ποζάρει τους μύες του πάντα και παντού, ανεξαρτήτως χρόνου και τοποθεσίας, ακριβώς όπως η γκόμενα που μοστράρει τα καινούργια της Prada όταν πάει DC και Σιδεράδικο. Βγάζει φωτογραφίες στο μπάνιο ποζάροντας στον καθρέφτη με σηκωμένη μπλούζα, τέρμα σφιγμένους κοιλιακούς και το μαλλί ως το ταβάνι, φυσικά ξυρισμένο στα πλάγια.

Ο ψυχικός του χαρακτήρας είναι ανύπαρκτος και η καγκουριά του δεν έχει όριο, αφού το μόνο που τον νοιάζει τώρα είναι «να μπει στη γράμμωση». Στους ανθρώπους το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει είναι οι μύες τους και τίποτα άλλο. Ανάλογα με την μυϊκή μάζα που έχουν τα άτομα που γνωρίζει, θα προβάλλει τον ανάλογο σεβασμό σ αυτούς. Μικρά μπράτσα = no respect from κρεατινοκάγκουρας. Μεγάλα μπράτσα = σου παίρνει και πίπα εν ανάγκη.

- Μαλάκα μου πετάγεται η φλέβα στον ώμο !!!
- Κόζαρε δικέφαλο ρε... είμαι και γαμώ τους τούμπανους.

Παραδείγματα κρεατινοκάγκουρων  (από sikomenoaggouri, 12/10/13)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Η πολύ άσχημη γκόμενα, που νομίζει οτί είναι καμιά Αφροδίτη, ενώ στην πραγματικότητα ξεπερνάει το μπαζουλομπάζουλο lvl 9.000. Χρησιμοποιείται επίσης και ως επιφώνημα(ρε μπόγλα, αϊ μωρή μπόγλα) κυρίως μεταξύ κοπελών. Το «μπόγλος» αποτελεί την αρσενική version του slang.

- Μαλάκα δεν θα το πιστέψεις!
- Τι ρε;
- Να ρε, τις προάλλες ο Νίκος βγήκε με την Μαρία, ξέρεις μωρέ αυτήν τη μπογλάρα απ' το 4ο!!

(από σφυρίζων, 07/06/13)(από σφυρίζων, 07/06/13)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified