Αλλιώς η σιδερώστρα, δηλαδή η after market αεροτομή πάνω από 60 εκατοστά σε αμάξι μάρκας κάγκουαρ που τις περισσότερες φόρες την αφήνει ο καγκουρογαμόσαυρος άβαφτη δίνοντας έτσι πιο άγριο στυλ στο πυραυλάκι του (Δες το καγκουρολόγιο για πλήρη φαινομενολογία).

Συνώνυμα: αποκεφαλιστήρι, λαιμητόμος, σιδερώστρα.

  1. Από τη Ναυτεμπορική:

Πλήρωνε λοιπόν βολεμένε νεοέλληνα φόρο στην βενζίνη, φόρο στην αγορά του αυτοκινήτου, φόρο στα διόδια, τρελλές τιμές στα service και στα ανταλλακτικα, κάνε 1 ώρα γύρους στο τετράγωνο να βρεις να το αφήσεις, άφηνέ το όπου σου γουστάρει, τρέχα με 200 και σκοτώσου, βάζε το μπουρί της ξυλόσομπας της γιαγιάς σου για εξάτμιση για να γουστάρεις τον ήχο, βάλε την απλώστρα για αεροτομή, βάλε και τα φωτάκια.

Και μετά να κλαίγεσαι νεοέλληνα για τα 'φορομπηχτικά' μέτρα και τα 'χαράτσια'.

Αφού ξέρουν ότι απευθύνονται σε κάγκουρες, κολλημένους με το ΙΧ νεοέλληνες καλά κάνουν.

Μακάρι να βάλουν και νέους φόρους.

  1. Σχετικα με τον κάγκουρα gamer εδώ:

Ο κάγκουρας gamer φορτώνει το case του με περιττούς ανεμιστήρες και άπειρα λαμπάκια και λαμπιόνια. Επεξεργάζεται την εφαρμογή κβαντικής μηχανικής, κρυογενετικής και χημείας για να κάνει overclocking με υγρό άζωτο και σοκολατούχο carnation. [...]

Αφοσιωμένος χομπίστας, λάτρης της τεχνολογίας, gadget-freak και πειραματιστής, ο Κάγκουρας θεωρείται εξπέρ από τους φίλους του, οι οποίοι πολύ συχνά ζητούν τις πολύτιμες συμβουλές του για τεχνικά θέματα. Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο στάδιο εξέλιξής του, ο κάγκουρας παίρνει αυτοκίνητο με αεροτομή «απλώστρα», φτιαγμένες ζάντες και διπλές τεράστιες εξατμίσεις-μπουρούχες.

(από Khan, 29/03/10)Το διαβόητο ποστιλάτο BMW με απλώστρα του Roy Lichtenstein. (από Khan, 13/10/13)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Η γυναίκα που δεν έχει στήθος, η πλακοβύζα.

Ο Γιώργος; Άσε, από τότε που τα 'φτιαξε μ' αυτή την απλώστρα την Κατρίνα, τον έχουμε χάσει.

Βλ. και πλάκα, κόντρα πλακέ, παντόφλα.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified