1) Είμαι μάγκας ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε; Με θέλουν όλες! Μα όλες! Η κόρη του γείτονα κόβει φλέβα, η διπλανή μου στην τάξη με βλέπει και λιώνει, την ανηψιά του κυρ-Κώστα όσο την φτύνω τόσο κολλάει ... Ε, τώρα πώς καταλήγω κάθε φορά με την χείρα με τα πέντε ορφανά είναι άλλο θέμα ... Ατυχία, ρε παιδί μου...

Φυσικά, κάτι πρέπει να βάλω κι εγώ ως motto είτε στο hi5 είτε στο MSN ώστε να δουν οι άλλοι τι δεινός πιπινοκυνηγός είμαι ... Έτσι βάζω την παραπάνω φράση, συμβουλεύοντας απαξάπαντα τα πιπίνια να προσέχουν μην παραφυλάω σε καμιά ... σκοτεινή γωνία. (Ψυχολογικό προφίλ του χρήστη)

2) Χρήση η οποία μου ήρθε πρόσφατα: μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τριολέ με δύο ή περισσότερες κοπέλες, την στιγμή της κορύφωσης. Έτσι, δηλαδή, νομίζω - εκτός κι αν κάνω μόνον εγώ περίεργους συνειρμούς με το συμπυκνωμένο γάλα ...

Έκανα ολόκληρη περιγραφή των ατόμων που χρησιμοποιούν συνήθως την φράση και από τα οποία την άκουσα, έγραψα τους διεστραμμένους μου συνειρμούς, θέλουμε και παράδειγμα;

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Μέγα απόφθεγμα λαϊκής θυμοσοφίας. Αναφέρεται στην αποκορύφωση του στοματικού έρωτα κατά την οποία τίθεται το μεγάλο δίλημμα για την κοπέλα: «τα πίνεις ή τα φτύνεις;» (βλέπε και Γκουσγκούνης: τι τα φτύνεις, μωρή, κουκούτσια έχουν;) Η συγκεκριμένη φράση όχι μόνο «δουλεύει» για μας τους άντρες αλλά βγάζει και την κοπέλα απ' το μεγάλο δίλημμα.

Στην πράξη, στην πράξη! :p

(από gaidouragathos, 06/06/10)

Βλ. και σχετικό λήμμα χυσόφιλο

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Κλητική προσφώνηση μεταξύ νεαρών - κυρίως εφήβων. Προέκυψε από παραφθορά του «ρε guys» που το χρησιμοποιούν τυπάδες πολύ γιο και πολύ cool και πολύ in... και δεν συμμαζεύεται... E, τώρα, αν το παιδί στο οποίο αναφέρεσαι είναι και λίγο τύπου «μια βάρκα ήταν μόνη της σε θάλασσα γαλάζια», κοινώς είναι δεινός χορευτής του γκεϊμπέκικου, ε, τότε το πράγμα έδεσε!

1)
- Πού στον πούτσο είναι ο αναπτήρας μου;
- Ο zippo;
- Ναι ρε...
- Α τον πήρε ο Κώστας... Αυτός που τώρα τρέχει...
- Ρε γκέι, φέρε τον αναπτήρα ρε!

2)
- Ρε γκέι, πιάσε λίγο το στυλό, έπεσε στα πόδια σου.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Δεν γαμιέσαι ν' ασπρίσεις; Φράση παρεμφερής του «δεν μας παρατάς», μόνο που χρησιμοποιείται πιο προσβλητικά και δηλώνει πλήρη αδιαφορία.

Ρε μαλάκα, άκουσες τι είπε ο Παπασταύρου; Θα πέσει διαγώνισμα στο ΑΟΘ την Τετάρτη.
— Μωρ' δεν γαμιέται ν' ασπρίσει κι αυτός;

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Το μικρού μεγέθους πέος στα καλιαρντά. Κι όταν λέμε μικρού, εννοούμε πολύ μικρού... Είναι ουσιαστικό και δεν πρέπει να συγχέεται με το επίρρημα.

- Πώς πήγε με το γαργαροτεκνό εχθές;
- Άσε, τι να σου λέω φιλενάδα... Εκεί που τον ξεκουμπώνω και ετοιμάζομαι να πιάσω δουλειά, τι ανακαλύπτω; Κρίμα!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Προσφιλής έκφραση κυρίως στην τιμημένη επαρχία, όπου οι... οικογενειακοί δεσμοί είναι πιο «σφιχτοί». Σε πολλά αποκριάτικα τραγούδια, του λόγου το αληθές, περιγράφονται οι περιπτύξεις νεαρών με τις milf της εποχής (θεία Τασούλα, θεία Κυριακώ και δεν συμμαζεύεται), ενώ το φλερτ μεταξύ μακρινών ξαδέρφων (που συνήθως δεν μεγάλωσαν και μαζί) συνεχίζεται ως τις μέρες μας.

- Ρε μαλάκα, ποιο είναι το μωρό;
- Άσε φίλε πίκρα...
- Τι ρε;
- Ξαδέρφη ρε μαλάκα, από την Αθήνα.
- Ε και πού κωλώνεις ρε; Δεν ξέρεις τι λένε; Στην ξαδέρφη και στην θειά το βάζεις πάντα πιο βαθιά!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Το αντρικό μόριο ενός αξιοσημείωτου πάχους, η διείσδυση του οποίου στον γυναικείο κόλπο είναι από επίπονη έως οδυνηρή. Ο κάτοχος τέτοιου οργάνου, μπορεί μεν να καμαρώνει ως γύφτικο σκεπάρνι, από την άλλη, όμως, θα δοκιμάσει το πρωκτικό δύο, το πολύ τρεις, φορές στη ζωή του, λόγω του φόβου που προκαλεί το όργανό του.

(Από την πρόσφατη ταινία «Η Τίμια Γυναίκα του Γιατρού»)
Τρελαίνομαι μωρό μου, τρελαίνομαι... Θέλω να σε γαμήσει για να σου δώσει το μουνί στο χέρι με το μουνοτρύπανό του...

Δες και: πέος.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Το υπερμέγεθες ανδρικό όργανο, χρησιμοποιείται κυρίως για την αποπομπή: «στην καραπουτσακλάρα μου» αντί για το «στ' αρχίδια μου», ή φράση παρόμοιας σημασίας.

-Νομίζω πως η Νταίζη δεν σε πολυσυμπαθεί ρε μαλάκα... Τι άρχισες τα φαλλοκρατικά σου;
-Στην καραπουτσακλάρα μου κι εμένα... Σιγά να μη μου λείψει από το μέτρο!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified