Εμπνευσμένο από το «ντεφορμέ» που χρησιμοποιείται συνήθως στο ποδόσφαιρο, είναι αυτός που σε ξενερώνει σεξουαλικώς.

- Είδα τον Αυτιά σήμερα το πρωί στη τηλεόραση, αλλά ο άνθρωπος είναι πολύ... πώς να το πω...;
- Ντεκαβλέ;
- Μπράβο, αυτό ακριβώς!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Παράλλαξη της έκφρασης «χέσε μέσα» για να χαρακτηρίσει το γραπτό μήνυμα κινητού τηλεφώνου (sms) που το περιεχόμενό του δεν μας είναι ευχάριστο.

- Η γκόμενα με έχει πρήξει με τα χεσεμές απο το πρωί!...

Το χεσεμες της χρονιάς (από GATZMAN, 27/10/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Τα αγαθά τα αποκτάς με κόπο (κόποις), τα πτυχία όμως με φωτοτυπίες (copies)...

- Παρέδωσα την εργασία για την χρηματοοικονομική.
- Κιόλας;
- Τα πτυχία copies κτώνται αγόρι μου...!

(από nick, 02/04/09)Οι 6 στους 9. (από Galadriel, 07/07/11)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Είναι τα αρχικά των λέξεων Έκθεση Αυθορμήτου Προσελεύσεως, που συμπληρώνεται στον στρατό ως ελαφρυντικό, όταν κάποιος στρατιώτης που δεν έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο από άδεια ή έξοδο μετά από την παρέλευση κάποιων ημερών, τελικώς επιστρέφει μόνος του, χωρίς να παρέμβει και να τον αναζητήσει η στρατονομία.

Χρησιμοποιείται όμως και στα στριπτιτζάδικα, όταν μια κοπέλα έρχεται και κάθεται στο τραπέζι σου, χωρίς να την αναζητήσει για σένα ο σερβιτόρος με το λέιζερ.

-Πες στον σερβιτόρο να μου φωνάξει την Λάουρα.
-Δεν χρειάζεται, νάτη έρχεται μόνη της...
-Σωστή η Λάουρα, συμπλήρωσε μια Ε.Α.Π.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Σε στριπτιτζάδικα, στα πλαίσια κάποιων live show ένας άντρας συνευρίσκεται ερωτικά με μια γυναίκα επί σκηνής, έχει παρατηρηθεί όμως ότι πολλές φορές κρύβει επιμελώς το δικό του μόριο και για την πράξη φοράει έναν πλαστικό δονητή, έτσι ειρωνικά δήθεν για να μην φθαρεί από την πολλή χρήση προκύπτει ότι «τον πλαστικοποίησε».

Η φράση μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και στον λεσβιακό έρωτα, όπου η φέρουσα τον δονητή «πλαστικοποιεί» την ερωτική της σύντροφο.

  1. - Πολύ ντούρο και γυαλιστερό τον βλέπω τον Αλφόνσο απόψε με την Νάντια...
    - Ναι, τον έχει πλαστικοποιήσει σαν ταυτότητα για να διατηρήσει το απαλό χρώμα και την γεμάτη γεύση του αναλλοίωτα στο χρόνο.

  2. - Πω,πω, την πλαστικοποίησε για τα καλά η Βερόνικα την Ρακέλ με αυτό το πράγμα...!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Οι στρατιώτες καθαρίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις κάνες των όπλων τους χρησιμοποιώντας σχοινοβελό, ένα σχοινί δηλαδή που έχει στην άκρη δεμένο ένα πανί, περνώντας το σχοινί από τη μια μεριά της κάνης μέχρι να βγει από την άλλη μεριά, από όπου και το τραβούν για να περάσει και το πανί.

Μπορεί να γίνει και χρήση όμως όταν θέλουμε να δείξουμε ότι η σεξουαλική πράξη ήταν τόσο έντονη και ορμητική που τον πέρασες από την μια μεριά και βγήκε από την άλλη.

-Τι έγινε σου έκατσε χθες το πιπίνι;
-Άσε την πέρασα σχοινοβελό.

O Σχοινοβελίξ (από Vrastaman, 04/04/09)

Σχετικό: σουβλάκι

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Τα μεγάλου μεγέθους γυναικεία στήθη.

- Δεν πιστεύω να της είπες ναι;...
- Τι να κάνω, μου είχε πετάξει τα φουσκώνια της στη μούρη και με τούμπαρε...

(από Labros, 04/04/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Υποδηλώνει ότι κάποιος είναι τόσο άφραγκος που, ψάχνοντας όλο και πιο βαθιά στην τσέπη του να βρει λεφτά, καταλήγει να πιάσει τελικά την κάλτσα του.

– Τι λέει, θα κυκλοφορήσουμε απόψε;
– Μπα δεν παίζει μία, βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω την κάλτσα!...

(από nick, 05/04/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Φράση που υποδηλώνει ότι μια νεαρή κοπέλα δεν είναι πια παρθένα.

- Αυτή εκεί είναι η ξαδέρφη της κοπέλας μου, αγνό και αμόλυντο κοριτσάκι...
- Τι λες ρε; Πολύ πεταχτούλα τη βρίσκω, σίγουρα έχει κάνει ταμείο!

(από GATZMAN, 03/09/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified