Περιφρονητικός χαρακτηρισμός χρησιμοποιούμενος κυρίως στην ελληνική επαρχία. Η ρίζες της προέρχονται από την εποχή της Τουρκοκρατίας όταν ο "παλουκισμός" ήταν πολύ διαδεδομένος τρόπος βασανιστηρίου των παραβατών. Σήμερα διατηρείται για να χαρακτηρισει νεαρές και ευπαρουσίαστες κυρίως κοπέλες με ελεύθερα ήθη που αναζητούν τις χαρές του άνευ δεσμεύσεων έρωτα με πάσης λογής σύντροφο. Δεν είναι σπάνιο να διατηρούν παράλληλους δεσμούς ή να επιδίδονται σε διονυσιακά όργια. Πολλές φορές παρουσιάζουν σοβαρό προσωπείο άμεμπτης και πιστής γυναικός που γίνεται πιστεπτό από ανυποψίστους ερωτοχτυπένους άντρες. Συνώνυμα η "τσούλα" , η "εξόλης και πρόολης".

Παράδειγμα εδώ

- Πατέρα ερωτεύτηκα ! - Μπράβο γίε μου! Ποιά αν επιτρέπεται? - Την Χ ! Αλλά δεν την ξες... - Πως δεν την ξέρω! Όλο το χωριό την "ξέρει"! Αυτή γιε μου είναι του σκοινιού και του παλουκιού !!! Που έμπλεξες!!!

Got a better definition? Add it!

Published

- Ρε τον Πανάγο, πάλι μπήκε ο μπαγάσας! - Ισχύει έχει στραβώσει το πέος του.

Ο ιδιαίτερα, σε βαθμό παρεξηγήσεως, σεξουαλικά ενεργός νέος, συνήθως στην τρίτη δεκαετία της ζωής του, που επιδίδεται ευχερώς στην τέχνη της αποπλάνησης κάθε ηλικίας θήλεων. Το αμάξι του αποτελεί το κέντρο της δραστηριότητας του, όπου και πραγματοποιεί συνήθως ερωτικά προκαταρτικά(πεολειχία κτλ).

Got a better definition? Add it!

Published

Αν και παραπέμπει στην πράξη του βιασμού, χρησιμοποιείται για να εκφράσει την συνουσία που χαρακτηρίζεται από περίσσιο πάθος, συνήθως λόγω εκπλήρωσης κάποιου απωθημένου ή τρομερής και συσσωρευμένης γκαύλας ή συνδυασμού και των δύο. Προϋπόθεση ο άντρας να είναι κατάλληλα προικισμένος ώστε να μπορεί να «τιμωρήσει» την ερωμένη του.

- Με κάλεσε η Παναγιώτα να την επισκεφτώ στην Αραπιά που βρίσκεται. Λογικά θα μπεί...
- Θα μπει βιαίως ο Μήτσος μας!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

-Θα αργήσω μισή ώρα. -Έλεος ρε! Με έχυσες πάλι!

Έκφραση θυμού και αγανάκτησης, που δηλώνει συνάμα οικειότητα μεταξύ των συνομιλιτών. Αποφεύγεται σε δημόσιους χώρους λόγω της δημιουργίας πιθανών παρεξηγήσεων.

Got a better definition? Add it!

Published

Ο Ρότζερ είναι Δυνάστης τελικά. Έχει ολόκληρο χαρέμι να τρέχει από πίσω του.

Ο ατρόμητος και δυναμικός άντρας, επιτυχημένος στον τομέα ενασχόλησης του με ιδιαίτερα μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο,που φθάνει σε βαθμό λατρείας προς το πρόσωπό του. Ο ίδιος, χρησιμοποιέι τις γυναίκες αποκλειστικά ως σκέυη ικανοποίησης των γεννετήσιων ορμών του. Συχνά τις συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο, γεγονός που πάντως δεν επηρεάζει την δημοτικότητά του στο αντίθετο φύλο. Ως "Δυνάστρια" στον αντίποδα, ορίζουμε την γυναίκα που αν και όχι ιδιαίτερα θελκτική εμφανισιακά, καταφέρνει να μετατρέπει τους ερωτικούς συντρόφους της σε υποχείρια της.

Got a better definition? Add it!

Published

Το σεξουαλικό όργιο στο οποίο συμμετέχουν κατά κανόνα βρωμόμουνα μποντιμπιλντεράδες, ζιγκολό ή ακόμα και ανυποψίαστες πλην πολύπειρες σεξουαλικά κοπέλες.

Διοργανωνονται από μερακλήδες σε ποικίλα μέρη όπως γκαρσονιέρες, χαμάμ, spa ή ξενοδοχεία και σκοπό έχουν την ψυχοσωματική εκτόνωση και αναζωογόνηση των συμμετεχόντων.

Σ.ς.: Μετρ του είδους είναι ο Θεσσαλονικιός Σωτήρης.

- Πρόεδρε έλα για μουχαμπέτι αύριο στα λουτρά Θέρμης.
- Εκτιμώ την πρόσκληση άλλα είμαι παντρεμένος ρε παλικάρι μου. Να 'σαι καλά.

Mουχαμπέτι με την Ugly Betty ακα Tσιμουχαμπέτι (από Vrastaman, 15/03/12)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Το κατά κανόνα βρωμόσκυλο που συμμετέχει με μεγάλη χαρά σε κάθε είδους μουχαμπέτι. Είθισται να έχει ύψος άνω του 1,70, αδύνατο σώμα και έντονα χαρακτηριστικά προσώπου (σκυλί). Πολλές φορές είναι τόσο βρωμερά που δεν κάνουν ούτε για μουχαμπέτι.

- Ρε γέμισε η Θεσσαλονίκη βρωμόμουνα! Έλεος!
- Η παναγιά μαζί σας!
- Παναγία τριάς ελέησον ημάς!

Βλ. και βρωμομούνα.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Η πληθωρική γυναίκα, η προικισμένη από τη φύση, η γυναίκα που έχει «πλούσια τα ελέη». Παραπέμπει στο ξενικό (αργκό) boob -εξ'ου και boob-ou (βλέπε επίσης και μπουμπόνια ελληνιστί).

- Κοίτα μια μπουμπού!!
- Πω!!!! Κάβλωσα!!!

(από greeklover, 12/04/12)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Έκφραση θαυμασμού και ικανοποίησης, ιδιαίτερα διαδεδομένη στη Λάρισα.

- Θα βγω ραντεβού με την Άντζι σήμερα!
- Ναι ρε βλάχο!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified