Αυτός που δεν πιστεύει στην ύπαρξη θεοτήτων.

Δεν πρέπει να συγχέεται με τον άθεο, διότι το στερητικό α- υποδηλώνει ότι ο Χ που αυτοαποκαλείται ως άθεος, πιστεύει ότι υπάρχει Θεός, αλλά απλά είναι εναντίον του.

Ο Χ πιστεύει στον Αλλάχ. Είναι μουσουλμάνος.

Ο Ψ είναι άθεος. Είναι εναντίον του Θεού.

Ο Ζ δεν πιστεύει στην ύπαρξη καμίας θεότητας. Είναι αρνησίθεος.

... (από BuBis, 01/10/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Η βουλή των εξουσιαστικών σκυλιών.

Μέσα στη Βουλή, άνθρωποι οι οποίοι έχουν πάρει την ψήφο του έλληνα πολίτη ώστε να τον εκπροσωπούν επάξια, εκμεταλλεύονται τη δύναμη τους για να εκπροσωπήσουν τα δικά τους και μόνο συμφέροντα.

Συχνά το κάνουν με πάθος εξ' ου και οι κοινωνικές αδικίες, ο προσωπικός πλουτισμός των λίγων σε βάρος των πολλών και τέλος η κατάρρευση του κοινωνικοπολιτικού μας συστήματος η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον σύγχρονο μεσαίωνα.

- Όταν αυξάνονται οι μισθοί των δικαστικών, αυξάνονται ταυτόχρονα και οι μισθοί των βουλευτών. Αποφασίζουν μόνοι τους την αύξηση των μισθών τους.

- Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται από ΚΟΙΝΟβούλιο αλλά από κυνοβούλιο...

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ό,τι και να ορίζει ένας νόμος, η εφαρμογή του τον καθιστά ηθικό.

Βέβαια, παραβλέπεται –σκόπιμα– το γεγονός, ότι κάποιοι ευνοούνται από νόμους, οι οποίοι έχουν «παράθυρα» κι αυτοί οι άλλοι δεν είναι διαφορετικοί από τους ίδιους που έχουν την εξουσία.

Πήγα με τους 5 φίλους μου στην Μαντάμ Λόλα στη Φυλής, σε ένα νόμιμο μπουρδέλο. Την πήραμε όλοι μαζί και αφού την λερώσαμε στο πρόσωπο ένας ένας, φύγαμε. Ο Γιώργος επέμενε και έκατσε λίγο παραπάνω, αλλά αφού της είπε «πάρε και τα 150 ευρώ σου τώρα μωρή», έφυγε.

Τα μπουρδέλα στη Φυλής είναι νόμιμα, άρα και η παρτούζα ήταν ηθική.

Και αφού τα μπουρδέλα είναι νόμιμα και η παρτούζα ηθική, οι γυναίκες μας - κοπέλες μας δεν πρέπει να έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα, ούτε και εμείς να αισθανόμαστε ενοχές για κάτι νομοθετημένο.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ο σεισμός που προκαλεί η νότα Φα του γιγάντιου μουσικού πιάνου, στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο ορισμένοι «εκλεκτοί».

Στα σύγχρονα χρόνια, ο φασεισμός έχει παρατηρηθεί σε χώρες όπως η Ελλάδα, Ιταλία, Κίνα κ.α. - χώρες που τυχαίνει να βρίσκονται στα όρια ή έστω αρκετά κοντά στις Τechτονικές πλάκες. Το σύνθημα «Δεν θα περάσει ο φασεισμός» έχει βγει από το στόμα οπισθοδρομικών ανθρώπων, οι οποίοι αδυνατούν να κατανοήσουν αυτό το φυσικομουσικό φαινόμενο, με αποτέλεσμα να το δαιμονοποιούν, καθώς στο μυαλό τους κυριαρχεί η αντίληψη πως η νότα Φα, είναι η αρχή του κακού. Η έλλειψη μόρφωσης και κουλτούρας, οδηγάει σε αυτά τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τους ίδιους όμως... Η εξήγησή τους γίνεται με την βοήθεια της «εξαφανισμένης» νότας Δα!!! Πηγή όλων των κακών, είναι η μουσική έκφραση της Φα- Σολ- Λα - Δας, όπου εκεί oφείλονται οι δονήσεις.

Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, η προσεισμική δραστηριότητα μπορεί να «ανιχνευτεί» με διάφορες μεθόδους. Η έκλυση των αερίων μαζί με σεισμούς μικρού μεγέθους είναι ένα σημαντικό βοήθημα.

Όμως, οι αντιφασείστες, παίρνοντας υπόψην μόνο ότι τους συμφέρει, ρίχνουν το φταίξιμο στη νότα Φα!!! Και ο συλλογισμός τους;;; Φα -Σολ -Λα -Δα + αέρια = Φασεισμός! Η αγραμματοσύνη, δυστυχώς, οδηγεί σε αυτή την ανόητη παρανόηση.

  1. Σεισμός μεγέθους 6.7 ρίχτερ στην Κοζάνη το 1995. (Το πρόθεμα -Φα παραλείπεται, καθώς δεν έχουν όλοι μουσική παιδεία)

  2. Ρε μαλάκα μυρίζεις τίποτα ; (μετά από 2 λεπτά) ρε συ τι τράνταγμα ήταν αυτό ; Φασείστας θα είναι. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΕΙΣΜΟΣ.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

  1. Ο τυπάς που ξημεροβραδιάζεται στις τσόντες.

  2. Αυτός που νομίζει ότι η καθημερινή του ζωή είναι μια τσόντα

Ρε συ ξέρεις όλες τις πορνοστάρ απ' έξω, τσόνταρχος έχεις γίνει.

βλ. και τσοντόβιος, πορνόβιος

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Παρ' ότι βρισιά, τονίζει τον χαρακτήρα ακόμη κι ενός straight άντρα. Αυτός μπορεί να είναι:

  1. Χοντρός ή μπουρί.
  2. Πετυχημένος γκομενιάρης.
  3. Να κοιμάται αρκετές ώρες.
  4. Να είναι θαυμαστό αυτό που κάνει.
  5. Να είναι κάποιος που θα τον πλακώναμε. Διαιτητής, πολιτικός, δημόσιος υπάλληλος στην εφορία κ.λπ.
  1. Τρώει σαν πούστης.
  2. Γαμάει σαν πούστης.
  3. Κοιμάται σαν πούστης.
  4. Ρε τον πούστη...
  5. Θα σε γαμήσω ρε πούστη!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Συσκευή η οποία μετράει το κέρατο που έχει φάει κάποιος.

Άσε ρε μαλάκα... Ο Λουκάς δοκίμασε το κερατόμετρο και χτύπησε κόκκινο...

(από GATZMAN, 25/09/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

  1. Το χέρι που χρησιμοποιεί ο άντρας για να αρχίσει το solo career mode τις μοναχικές βραδιές κατά τις οποίες ταράζεται από τις εξάψεις.

  2. Μέσο για πείραγμα μεταξύ της παρέας, με το χέρι του αστειοπλάστη να μπαίνει μέσα από το παντελόνι -δεν είναι ανάγκη να αγγίξει το πέος, εκτός και αν θέλει να γίνει πραγματικά σιχαμερός- και στη συνέχεια να τρίβεται πάνω στο πρόσωπο του πιο κοντινού σε αυτόν φίλου. Συμβαίνει όταν θέλει κάποιος να πειράξει τον άλλο ή απλά επειδή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τον έχει επηρεάσει έτσι ώστε να προκαλέσει την σιχαμάρα κατά τη διάρκεια οινοποσίας ή κατανάλωση κάποιου εδέσματος και να ακολουθήσουν γέλια -ή και κλάματα.

  1. Select Player: Myself - Select Partner: Megan Fox.

Get ready, 10 sec till game begin.

Estimated time left: 1-10 mins approximately.

Από εδώ και πέρα, είναι γνωστή η διαδικασία και η τήρηση του ατομικού χρονοδιαγράμματος.

  1. Βαγγέλης, Γιώργος, Νίκος κάθονται και πίνουν ρακόμελα. Πάνω στο τσακίρ κέφι, δεν υπάρχει κάτι που να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τους. Ο Βαγγέλης και ο Νίκος ανταλλάζουν βλέμματα με σκοπό να σκεφτούν κάτι ώστε να πειράξουν τον Γιώργο. Ο Νίκος βάζει το χέρι στο τζιν -όχι για το σιχαμερό part παρ' όλα αυτά- και τραβάει την προσοχή του Γιώργου. Μόλις ο Γιώργος καταλάβει τι γίνεται, ο Νίκος «σκουπίζει» τα χέρια του στο πρόσωπο του Γιώργου, κάνοντας τον να αισθανθεί αμήχανα, με την κραυγή «ΠΟΥΤΣΟΧΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ» να διαπερνά τον Γιώργο.

Megan Fox - Estimated time left: 1-10 mins approximately. (από Galadriel, 25/09/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ο άνθρωπος που λατρεύει το φαγητό το οποίο προκαλεί τον σουρεαλιστικό ήχο με, ή χωρίς αναθυμιάσεις.

Προσοχή: Αναλόγως των περιστάσεων, η διαφυγή των αερίων έχει επιπτώσεις στο πρόσωπο του πορδοκράτορα. Άλλοτε χαμογελάει αμήχανα, άλλοτε γελάει στον θάλαμο με τους άλλους φαντάρους, ενώ υπάρχουν και στιγμές που θα απαρνηθεί το ατμιδικό του «τέκνο» και γεμάτος απορία θα ρωτάει την παρέα αν έτυχε να μυρίσει κάτι άσχημο.

  1. Χαμόγελο αμηχανίας: Ναι μωρό μου, σε θέλω... (εδώ είναι η στιγμή που απεύχεται ο πλέον πορδοκράτωρ)

  2. Γέλια στον θάλαμο: ΩΩΩΩ ρε μαλάκα, πύραυλος ρεεεεεεε χάχαχα (κλπ κλπ)

  3. Με την παρέα: Ρε μαλάκα Βαγγέλη... σου μυρίζει τίποτα ;

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified