Όταν κάποιος λατρεύει τα μπούτια και για αυτό γίνεται στο τέλος μοιρολάτρης, ότι η γυναίκα του θα τον κάνει ό,τι θέλει επειδή είναι μουνόδουλος.

-Καλά ρε τι άντρας είναι ο Γιάννης να τον κάνει η Γεωργία ό,τι θέλει!
-Αφού τον ξέρεις, πάντα αντιμετώπιζε την ζωή με μηρολατρία.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Κατάσταση απόλυτης χαλαρότητας και βαρεμάρας. Συχνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει χρονικές περιόδους αυνανισμού, παλιμπαιδισμού και μειωμένης εγκεφαλικής δραστηριότητας.

Η ρίζα από το ισπανικό kot (κάποιος) και hemel (~άνετος) (kot'hemel). Χρησιμοποιούνταν ευρέως στη περιοχή του Πουέρτο Ρίκο για να περιγράψει τις καθημερινές καταστάσεις κατά την μεσημεριανή σιέστα.

Συχνά χρησιμοποιούμενες εκφράσεις με το λήμμα:
- Πάμε για ένα κοτεμέλ;
- Έκανα το καλύτερο κοτεμέλ της ζωής μου. - Ούτε κοτεμέλ να ήτανε.
- Στό ένα χέρι το πουλί του και στο άλλο χέρι κοτεμέλ.
- Ήπια ένα κοτεμέλ.
- Έκανα ένα κοτεμέλ.
- Έπαιξα με ένα κοτεμέλ.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Από τα φρύδια και το γαμοσλανγκοτέτοιο β΄ συστατικό -έμπορας, είναι αυτός που έχει μεγάλα, παχιά, πεταχταρούδικα φρύδια και το καμαρώνει κιόλας.

  1. ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 81 Ο ΦΡΥΔΕΜΠΟΡΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΣ, ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ…Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΤΑΞΗ. (Φωνακλάς που τον πνίγει το δίκιο εδώ).

  2. ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΡΥΔΕΜΠΟΡΑΣ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. (Από αεκτζήδικη σελίδα στο Φέισμπουκ).

Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο κατ\' εξοχήν φρυδέμπορας (από Khan, 31/03/14)

Got a better definition? Add it!

Published

Η πολύ χοντρή γυναίκα που μοιάζει με φάλαινα, η Φάλαινα Άντερσον. Προφ, πρόκειται για λολοπαίγνιο με το φαλαινοθηρικό, χρησιμοποιημένο και από τον Μάρκο Σεφερλή.

Γιατί μπορεί εμείς να είμαστε ένα niche κομμάτι της αγοράς αλλά το βυζί κανείς δε μπορεί να το σνομπάρει, ειδικά αν η βυζοφέρουσα δεν είναι φαλαινοθηλυκό. (Από το θρεντ «Βυζοπούλες σε μπουρδέλα» του μπουρντέλα ντοτ κομ).

(από Khan, 30/03/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

1.Ελαφριά έκφραση για την ποττάνα (εταίρα, ιερόδουλη, κοινή, κούρβα) κουφάλα, ξεκωλιάρα, ξεσκισμένη.

2.Στο χωριό μου το λεν και για τις πουλάδες.

3.Προσωπικά χρησιμοποιώ το άνωθεν λεξόνι για τις κουτσομπόλες που χασκογελάνε κακαρίζοντας.

:) Όλα στο 3 (μόνο ΄κει το 'χω χρησιμοποιήσει)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Η μηχανή που σου παίζει τον πούτσο σου άμα τον βάλεις μέσα. Αλλά και η κοπέλα που κάνει πίπα με αυτόματο μηχανικό τρόπο και καλό ρυθμό.

Τσιμπουκιέρα τσιμπουκιέρα μοιάζεις με την φοντανιερα,
Το ψωμακι σαν βουτισεις κωλαρακι θα δωρισεις
Βουτα όλη την σαλτσουλα αυτό δεν σε κάνει τσούλα
Το τυράκι αν τσιμπισεις ισως να τον κολατσισεις
Τι και αν γύρισα τον κόσμο το αιδίο μυρίζει διόσμο
Κωλαράκι άμα δωσεις την βραδιά ισως να σώσεις.
http://juanitopoet.blogspot.gr/2009/12/blog-post_30.html

Παραλλαγή του γνωστού και μη εξαιρετέου φραπεδάιζερ (από Khan, 30/03/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Όταν η μεθυστική μυρωδιά των κλανιών σε οδηγεί να κάνεις τον σταυρό σου για να φύγει η μπόχα.

Τέτοιος μπουχέσας που έχει γίνει από το πολύ φαΐ έτσι και μπεις στο ασανσέρ μαζί του θα σε πιάσει κλασοκατάνυξη!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Έτσι βρίζουμε κάποιον που είναι και μουνί και κωλοτρυπίδι. Ή που από το πολύ πρωκτικό σεξ ο πρωκτός του έχει γίνει σαν μουνί.

Και που μου έδωσε και λοκώ δεν κατάλαβα και καμιά διαφορά. Το πρωκτομούνι της είναι πολύ χαλαρό.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Αυτός που προφητεύει τι θα φορεθεί και θα είναι της μόδας στην επόμενη σεζόν. Και αυτός που δείχνεται και μοστράρει τον εαυτό του υπερβολικά.

- Κοίτα τι κιτσαριό φοράει ο Λάκης!
- Μην τον υποτιμάς! Είναι μεγάλος μοστράδαμος, στοίχημα ότι σε έξι μήνες θα θεωρείται πολύ σικ;

Χίπστερ μοστράδαμος (από Khan, 30/03/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Το όνομα της τουμπανοξαδέλφης, το μικρό κοριτσάκι που όλοι το φωνάζαμε Βαγγελίτσα από μικρό και ξαφνικά ξεπετάγεται μέσα σε λίγα χρόνια και γίνεται τούμπανο σαν τη Λίντα Ευαγγελίστα.

- Καλά θα φορτωθούμε και την ξαδέρφη του τώρα;
- Άμα τη δεις θα αλλάξεις γνώμη. Η μικρή έχει γίνει Λίντα Ευαγγελίτσα τώρα. Τρελό τούμπανο!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified