αυτοτρολάρω, τρολάρω τον εαυτό μου

Το αυτοτρολάρισμα είναι ο νέος αυτοσαρκασμός, πουτανόθρεμμα του ιντερνετιού και των κοινωνικών δικτύωνε.

Υπάρχουν δυο μεγάλες κατηγορίες ανθρώπων που αυτο-τρολάρουν: ετοιμόλογοι και χιουμορίστες που σερβίρουν στα τρόλια λίγο από το δικό τους δηλητήριο, και ορισμένα κακεντρεχή ή / και βλακώδη παθητικοεπιθετικά καραγκιοζάκια. Στην δεύτερη κατηγορία εμπίπτουν και όσοι διατυπώνουν τον ινσεψιοπλεονασμό: «αυτοτρολάρω τον εαυτό μου».

Πάντως έχει πάρει για τα καλά τον δρόμο των ξύλινων κλισέ, καθώς πιπιλίζεται και φοριέται με αυξανόμενη συχνότητα από τηλεμαϊντανούς και δημοσιοκάφρους.

1.
Επικό (αυτο)τρολάρισμα του Άδωνι

2.
Αυτοτρολλάρω τον εαυτό μου με αυτό το ποστ αλλά τι να γίνει... πάνω απ'όλα είμαι δίκαιος!

3.
οταν σταματησει να αυτοτρολλαρει την ιδια του την φυση το κκε και εφαρμοσει την ριζοσπαστικοτητα του,μπορει και να πιστεψω αυτα που λεει

4.
Η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου διαθέτει χιούμορ και μάλιστα καυστικό. Με αφορμή φωτό που την εμφανίζει να χειροκροτεί ζεμπεκιά του Άκη Τσοχατζόπουλου, τρολλάρει τον εαυτό της (βλ. μύδια)

5.
LOL: Η Νέα Δημοκρατία τρολάρει τον εαυτό της. Πολύ γέλιο με εντολή Σαμαρά!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Εισάγω ένα λινκ στο περιεχόμενο μιας σελίδας στο internet. Συνήθως αφορά εισαγωγή λινκ σε κείμενο, είτε από τον δημιουργό/διαχειριστή της σελίδας, είτε από τους χρήστες που ποστάρουν σχόλια, χρησιμοποιώντας τα εργαλειάκια που τους παρέχει το site.

Η λέξη λινκ είναι απευθείας μεταφορά από το αγγλικό link που σημαίνει σύνδεσμος. Σε πιο χάρκορ κομπιουτερίστικα συμφραζόμενα λέγεται και υπερσύνδεσμος (hyperlink). Επιτρέπει στον αναγνώστη μιας ηλεκτρονικής σελίδας να μεταφέρεται σε άλλη σελίδα κλικάροντας πάνω στον σύνδεσμο. Έχει ελληνοποιηθεί και αυτή ως λίνκι. Οι λέξεις που περιέχουν σύνδεσμο συνήθως διακρίνονται με κάποια μορφοποίηση (υπογραμμίζονται, έχουν άλλο χρώμα κλπ) και ο δείκτης του ποντικιού γίνεται «χεράκι» όταν τον μετακινούμε πάνω τους (mouse over).

Αυτή η απλή αλλά επαναστατική ιδέα της διασύνδεσης οδηγεί καθημερινά στην όλο και πιο «μη γραμμική» αναζήτηση και άντληση της πληροφορίας: αντί να διαβάζουμε ένα ηλεκτρονικό κείμενο σαν βιβλίο, δηλαδή με αρχή-μέση-τέλος, κατευθυνόμαστε και ανακατευθυνόμαστε συνεχώς σε διαφορετικές ηλεκτρονικές τοποθεσίες, μέσω των links. Ένα πολύ θετικό στοιχείο είναι η εύρεση της συγκεκριμένης πληροφορίας στο χάος του διαδικτύου - ένα αρνητικό είναι ο κατακερματισμός της συγκέντρωσής μας από αυτό το ιδιότυπο ζάπινγκ και η αποσπασματική γνώση που αποκομίζουμε.

Το λινκάρισμα ενίοτε προσομοιάζει σε τέχνη (λέμε τώρα), όταν επιτρέπει να προσαρτήσουμε στα λεγόμενά μας ένα παράλληλο νόημα, σαν υπονοούμενο ή επεξήγηση. Αποτελεί σοβαρή ενασχόληση χρηστών του παρόντος σάιτ.

  1. Από εδώ:

Διευκολύνω το έγκλημα (Λινκάρω)

Νομίζατε ότι είμαστε τεχνολογική μπανανία μόνο στην Ελλάδα; Η Μεγάλη Βρετανία δεν πάει καθόλου πίσω. 26χρονος από το Cheltenham συνελήφθη με την κατηγορία ότι διευκολύνει την παραβίαση copyright μέσω διαδικτύου. Είχε εκεί ένα site ο νεαρός, το TV Links, που είχε και μερικά λίνκια που οδηγούσαν σε ‘κλεμμένα’ βίντεο. Τον μπουζουριάσανε κι ησυχάσανε (;)

  1. Από εδώ:

Κανονικά αποφεύγω να λινκάρω απλές γνώμες διαφόρων συμπολιτών μας, βλόγερ και μη, όμως αυτό που θα δείτε παρακάτω από το βλόγι(ν) του Ερμίππου (και που αρχικώς είχε λινκάρει στο μαγαζί του ο zaphod) δεν πρόκειται για απλή γνώμη, μιας και έχει πλήθος στοιχείων (ΦΕΚ, έγγραφα και λοιπά). [...]

  1. Από πρόσφατη πολιτιστική εξόρμηση σλάνγκων:

- Πώς λινκάρετε ρε παιδιά βιντεάκια στο youtube στο συγκεκριμένο δευτερόλεπτο που λένε μια ατάκα;
- Λέγεται deep linking, ψάξτο στο internet.
- Deep licking;
- Όπα, όπα, μη μας πας στους φραπέδες τώρα! Ντηπ λιν-κινγκ!
- Τι λε ρε παιδάκι μου...

  1. Λινκάζ στο slang.gr.

α. Από τα σχόλια του λήμματος μοϊκάνα:
- Αγαπητέ σέβομαι την γνώμη σου και την συμμερίζομαι εν μέρει αλλά γενικώς
είμαι βράχος στις απόψεις μου. Φιλικά
- Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου
- στο επανιδείν φίλτατε!

β. Στα σχόλια του λήμματος ένα ίσον κανένα (vikar).

γ. Για να πάρει κρούστα το κάψιμο, επισκεφτείτε και αυτούς τους ορισμούς: οφ, γραμμές και παρελάσεις, σλανγκιστί, φυλή κλπ κλπ...

XKCD, The problem with Wikipedia. (από patsis, 27/08/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

1. Σάη ή φλώρουμ που έχει καταντήσει σκέτο εργοτάξιοΗΛΠΑΠ από τον καταιγισμό τρόλεϊ.

2. Μεγάλη συνομοταξία από ιντερνετομαλάκες, σπαστήρες, βιζιτούδες, ποντοκλαίουσες, e-μπούληδες, κλικαδόρους, e-Παναήδες, μπαγαποντοδότες, κ.α. μικυμάου.

[Λολ. τρολ- + -κομείο, κατά το μπουρδελοκομείο].

- Να ταΐζετε τους καβουροσλανγκόσαυρους, όχι τα τρολοκομεία!
(αρχαίον απαύγασμα σοφίας)

- Συνταγές για τρολοκομεία!
(εδώ)

- χαχαχαχχαχα , ρε τρολοκομειο ακομα δεν ηρθες αρχισες να με κοροιδευεις;;;;;;
(νταξ, αυτό παίζει να είναι και τυπογραφικό)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Είναι αυτοαναφορικό του σάιτοστ και σημαίνει την μεταγενέστερη της ανάρτησης πρόσθεση-αφαίρεση-τροποποίηση των ορισμών, σχολίων, λημμάτων και μηδίων του μόντουλα από τον ίδιο.

Δεν προέρχεται ετυμολογικά απο την κατίνα και τα παράγωγά της (καθ' όσον οι αλλαγές γίνονται in bonam fidem), αλλά απο τις γνωστές παραποιήσεις φωτογραφιών από την NKVD στην υπόθεση του Κατύν (Katyń) το 1943.

Ρωγμή στο Μάτριξ! Χάνονται σχόλια στο slang.gr! (Σχόλιο απο εδώ)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ο moderator διαδικτυακού τόπου. Από το ξενικό mod και το γαμοσλανγκοτέτοιο επίθημα -ουλας, που δηλώνει κύρος και μεγαλοπρέπεια, όπως στα γαμαωδέρνουλας, γαμίκουλας, πεφτοπηδίκουλας, πήδουλας, ταχυπηδήκουλας, τζίπουλας, γκέουλας, τομπαίρνουλας, μητσοτάκουλας, καραφλοχαίτουλας και πολλά άλλα.

Η λέξη δεν έχει πολλή πέραση εκτός σλανγκρ, αλλά εντός θεωρείται δεδομένη και αυτονόητη. Συνώνυμα: ιστομάστορας, μάστορας, γουεμπμάστορας, μόδιστρος, μοδίστρα, μοντίφηκας, μοντέλο (με την καλή έννοια), Μ.Ο.Δ., mod diplomatique. Από όλα τα παραπάνω ο μόντουλας είναι η πιο ουδέτερη έννοια που λιγότερο δοξάζει ή καταγγέλει τον moderator, αποδίδοντάς του ωστόσο ένα στοιχειώδες πρεστίζ.

  1. Mes στο κατεβαίνω: Γκάταλαβα. Γράφει κάποιος από την Σαλλλονίκη και μάλιστα μόντουλας , ορισμό για σαλονικιώτικη σλανγκ έκφραση, κι έχουμε άποψη οι χαμουτζίδες; Και γω δικιά μας είμαι τζονμπλάκ, αλλά αν βγω σε δικό σου ορισμό για τα γυμναστηριακά και σου πω, «μπααα εγώ το έχω ακούσει αλλιώς στην πλατεία που πάω βόλτα» και σε πω και αγύριστο κεφάλι, δεν πάει με την καμία, νομίζω; :-P

  2. Διάλογος στο παπαριές μανίτσα μου:

Χεσούς: το «μπούκο το» να το κάνουμε «μπούκω' το» καθότι έρχεται από μακρυά;;;
(η ερώτηση προς λοιπούς μόντουλους)

lipous modulus:
ναι

jesus
χαχαχα. κ μόνο γι αυτό έφυγε.

Mes
Ποιος μόντουλας έχει λίπος; :-/

Γάτα ο μόντουλας! (από Khan, 10/02/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ιντερνετικό επιφώνημα εκπλήξεως αστειάτορα ομιτζή.

Στην μορφή «ομυτζήθρα!» χρησιμοποιείται ως επιφώνημα αηδίας από σλανγκοφοριάζουσες, όταν αυτές ατενίζουν τυροειδείς πέοντες.

Εκ του omg! («Παναγιούδα μου!»). Βλ. επίσης ομιτζί και τρία λολ.

Ασίστ: AN21

- Ομιτζίθρα! Η Mes είπε Ζερβίνιο και όχι Θερβίνιο!! Ου λα λα!
(από εδώ)

- Dogs anime! Ομιτζίθρα! Ας μην είμαστε απαισιόδοξοι. Αν το πάρει αξιοπρεπές studio, έχουμε ελπίδες!
(από εδώ)

- omitzithra!
(από εδώ)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ιντερνετικός όρος.

Προέρχεται από την λατινική λέξη persona, από το «per» που σημαίνει δια (μέσου) και από το ρήμα «sonare» που σημαίνει ηχώ, με αρχική προέλευση το ετρουσκικό phersu με το ίδιο νόημα. Αντίστοιχη λέξη στα Ελληνικά προσωπείο.

Στο αρχαίο Ελληνικό θέατρο αλλά και αργότερα, οι ηθοποιοί φορούσαν αυτά τα προσωπεία όταν έδιναν παραστάσεις αποδίδοντας με αυτά τους διάφορους ρόλους. Όλοι οι ηθοποιοί να σημειώσω ήταν άνδρες. Η περσόνα δηλαδή ήταν αυτό το πρόσωπο δια μέσου του οποίου ένας ηθοποιός υποκρινόταν, μιλούσε.

Κάνοντας ένα μεγάλο άλμα στον χρόνο, φτάνουμε στην σημερινή μας εποχή, την ιντερνετική. Κάθε χρήστης στα chat rooms, στα forums αλλά και στο slang.gr, έχει το κωδικό του όνομα, τον λογαριασμό του, το άβατάρ του, κλπ, και με αυτά είναι μέλος ενός είδους κοινότητας, η οποία εξελίσσεται βάσει των δικών της σχέσεων και δυναμικών. Υιοθετώντας μια περσόνα δεν σημαίνει κατά ανάγκη ότι αυτή ανταποκρίνεται σ’ αυτό που πραγματικά είναι ο χρήστης αλλά σ’ αυτό που θέλει να προβάλει, είτε σε σχέση με τις φαντασιώσεις του, τον χαβαλέ του, ή τις ανασφάλειες του. Κάτι που να τον αντιπροσωπεύει στους άλλους, να καθρεπτίζονται πάνω του…

Αυτή η περσόνα του κάθε ενός από μας, διαμορφώνεται καθώς περνάει ο καιρός, και πολλές φορές, ίσως και από την αρχή ακόμη, η περσόνα και ο φέροντας την αρχίζουν να διαχωρίζονται, και να αποκτούν διαφορετική οντότητα. Πολλές φορές στα όρια του διπολισμού.

Οι περσόνες αυτές καμιά φορά ξεφεύγουν από τον αυστηρά διαγεγραμμένο χώρο, οθόνη, πληκτρολόγιο, δακτυλάκια, ματάκια και μυαλουδάκια και δημιουργούν τις δικές τους ζωές και θρύλους και εξελίσσονται με το πέρασμα του χρόνου. Το συμμάζεμα τους δε, είναι αρκετά δύσκολο, ενίοτε ακατόρθωτο.

Σε κάποιες περιπτώσεις, σε ένα και μόνο site, ο ίδιος ο χρήστης, μπορεί να αναπτύξει πολλές και διάφορες περσόνες, όταν η αρχική δεν τον ικανοποιεί πια με την ακούσια ανεξαρτησία της, χωρίς όμως πάντα να αποβάλλει την παλιά. Πολλαπλές περσόνες επίσης δημιουργούνται και για πιο υπόγειους λόγους όπως μπαγαποντοδοσια, πανωποντοδοσία, σπαστηριλίκι αλλά και για να την πέφτεις σε άλλους και γενικά να δημιουργείς μπάχαλα. Τα τρολ, είναι μανούλες σ’ αυτό, όπως και οι σχιζοφρενείς, οι παιδεραστές, οι έφηβοι αλλά και γενικώς άτομα που χρειάζονται αρκετή βοήθεια.

Το ιντερνέτ βρίθει από περσόνες! Σύμφωνα με μια τελευταία στατιστική μου μελέτη, αν ο πληθυσμός της γης είναι 6 δις, ή περσόνες πρέπει να είναι καμιά εκατοστάρα…

Φυσικά ο όρος περσόνα ή προσωπείο χρησιμοποιείται και εκτός ιντερνέτ από πολύ παλιά.

Όπως λεν κι οι Τρύπες : Φανέρωσε μου τη μάσκα που κρύβεις. κάτω απ' τη μάσκα που φοράς…

Για πιο πολλές πληροφορίες διάβασε και το slangossip του χαλ εδώ.

  1. έλα μωρέ τον μαλάκα, έχει φτιάξει ένα φλόρουμ και από το πρωί μέχρι το βράδυ συζητά μόνος του με τις εκατό περσόνες του. Την μία το παίζει αδερφή, την άλλη γκόμενος, την πιο άλλη πιπίνι, την άλλη χεβυμεταλλάς. Αν θέλουν να πάνε όλοι οι χρήστες του site εκδρομή, τους φτάνει να καλέσουν ένα ταξί. Αυτός ρε σε λίγο θα μας πηγαίνει σε μπάρ μόνος του, και θα την πέφτει στον εαυτό του… Πολύ jazz, μιλάμε…

  2. Χρήστης Βubis :

Persona: Σαλλλονικιός, στα δεύτερα -άντα, διαμένων στην Αθήνα με οικογενειακή καταγωγή από Πόλη, αρμένικη ρίζα, λογιστής, μεταπτυχιακό Στατιστικής, παντρεμένος με παιδιά, με δανειοδάνεια, ακούει καλή μουσική, καλό επίπεδο γνώσεων και χιούμορ.

Πραγματικότητα : Καλαματjιανός, 29 χρονών, διαμένων στην Θεσσαλονίκη με καταγωγή Απέκης, αιώνιος φοιτητής ΦΜΣ, πάντα ήθελε να τον θαυμάζουν για τα γραπτά του, καληνυχτάκιας, η πρώην γκόμενα του είναι απέ την Πόλη (και ακόμη την παρακολουθεί, όποτε μπορεί), ακόμα τον χαρτζιλικώνει ο μπαμπάς και τον μισεί γι αυτό, ακούει ραδιόφωνο για να μην είναι μόνος, έχει τρελαθεί με το ίντερνετ search, και κάνει clopy paste τα πάντα. Όσο για χιούμορ, γελάει με τον καθρέφτη.

Στην επόμενη συνάντα, μην τον βάλετε να καθίσει κοντά σε σιδερένιες καρέκλες

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Προτεινόμενος λόγιος σλανγκισμός για να οριστεί μία συνήθης διαταραχή περί το σεξ και τζέντερ, που παθαίνουν συνάνθρωποί μας από το ιντερνέτι.

Αν, δηλαδή, Πανα-e ή e-Παναή λέμε τον άντρα που χρησιμοποιεί τα διαδίχτυα για να κάνει παρενδυσία, να γίνει e-τραβέλι και να κάνει την γκόμενα, παίζοντας ανερυθρίαστα με τον πόνο των e-πούτσων...

...Τότε Καλλιπάτ-e-ρα λέμε το αντίστροφο: Μια γυναίκα, η οποία χρησιμοποιεί αντρική ταυτότητα, όνομα και άβαταρ, για να αλώσει έναν θεωρούμενο αντρικό χώρο ή αντρική παρέα. Η Καλλιπάτ-e-ρα ενδεχομένως θεωρεί ότι ένας ιντερνετικός χώρος ταιριάζει πιο πολύ σε άντρες, τουλάχιστον κατά την συμβατική παραδοσιακή έννοια, οπότε μόνο μεταμφιεζόμενη σε άντρα θα μπορέσει να σπάσει το άβατο.

Εμπνέεται από την ιστορική μορφή της Καλλιπάτειρας. Η Καλλιπάτειρα, κόρη του Ολυμπιονίκη Διαγόρα του Ρόδιου, ήταν η πρώτη γυναίκα της αρχαιότητας που μπήκε μέσα σε αθλητικό χώρο και παρακολούθησε τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι κανονισμοί απαγόρευαν την είσοδο και την παρακολούθηση των αγώνων για τις γυναίκες, αλλιώς τιμωρούνταν με θάνατο. Η Καλλιπάτειρα, θέλοντας να θαυμάσει το γιο της που αγωνιζόταν στην πάλη, μεταμφιέστηκε σε άνδρα και παρακολούθησε τον αγώνα, αλλά προδόθηκε από τον ενθουσιασμό της για τη νίκη του γιου της. Ωστόσο, δεν της επιβλήθηκε η θανατική ποινή, καθώς η οικογένειά της είχε βγάλει σειρά Ολυμπιονικών (πατέρα, σύζυγο, αδέλφια, γιο, ανιψιό). Ως παρόμοια παραδείγματα μπορούμε να αναφέρουμε τον θρύλο της «Πάπισσας Ιωάννας», της γυναίκας που έγινε Πάπας. Ή τους διάφορους θρύλους για γυναίκες που έσπασαν το άβατον του Άθωνος ντυμένες ως άνδρες μοναχοί.

Καθώς η σλανγκ θεωρείται συμβατικά πιο αντρική, λόγω βρισιδιού, μιας ενίοτε φαλλοκρατικής (ή φαλλοφραπικής αντιμετώπισης των σεξουαλικώνε ζητημάτωνε), κινούνται ενδεχομένως καλλιπάτ-e-ραι και στο σάιτ μας. Η μεγάλη διαφορά από την Σλανγκοφοριάζουσα, είναι οτι η τελευταία πανηγυρίζει την θηλυκότητά της, καθιστάμενη ειδικός μουνολόγος, βυζολόγος κ.τ.ό. και αναδεικνύει την σλανγκ ως ένα κατεξοχήν θηλυκό γιορτινό ξεφάντωμα. Αντιθέτως, η καλλιπάτ-e-ρα προσπαθεί να ενσωματωθεί στην αρσενική σλανγκ και να αποκρύψει την θηλυκότητά της. Ενδεχομένως, να υποκρύπτεται εδώ μια διαταραγμένη σχέση με το σεχ & τζέντερ της, που το Ίντερνετ δίνει δυνατότητα εκδήλωσής της.

Τέλος, υπάρχουν οι μετριοπαθείς καλλιπάτ-e-ραι, που απλώς δεν σπεύδουν να δηλώσουν γυναίκες, αλλά ούτε κι έχουν πρόβλημα να βγουν από την ντουλάπα, αν τεθεί ζήτημα. Λ.χ. η ironick και η vip, σε αντίθεση με τις Mes και Pirate Jenny, που έσπευσαν ευθύς εξαρχής να προβάλουν την θηλυκή τους ταυτότητα.

  1. Από πρόσφατο άρθρο του slang.press:

Κυρία Καβουρίνα ο Βρώμικος Τάκης;

Διχογνωμία έχει ενσκήψει στο slang.gr περί το φύλο του κάβουρα. Ενώ η Ιρονίκ τον θεώρησε αρχικά ως γυναίκα βρωμόστομη κι η πλειοψηφία την ακολούθησε, ο/η ίδιος/α στην αρχή ακολούθησε παρελκυστική τακτική δηλώνοντας ουδέτερο «ντέρτι». Ενώ στην συνέχεια μας αποκάλυψε ότι είναι κάβουρας με ονοματεπώνυμο: Τάκης Βρωμοστομίδης (μεταφορά στην ποντιακή του Dirty Talking). Ενώ το ζήτημα θεωρήθηκε προς στιγμήν λήξαν κι ο κάβουρας δέχτηκε επιπλέον το προσωνύμιο του e-Παναή από τον χρήστη Vrastaman, η χρήστρια Mes θεώρησε καλό να επανέλθει. Ερειδόμενη άγνωστο σε ποια στοιχεία η Mes ούτε λίγο ούτε πολύ εξέλαβε τον πρώην Τάκη, ως μια καλλιπάτ-e-ρα, που κατά βάθος έχει γυναικεία ευαισθησία, λεπτότητα και επιμέλεια. Έκτοτε, οι περισσότεροι Σλάνγκοι θεωρούν σώφρον να βάζουν το slangically correct ο/η (/το) πριν από το «Ντέρτι», ενώ οι πιο σκωπτικοί κράζουν τον/την Ντέρτι ως «κυρία Καβουρίνα» (η γνωστή που πήγε με τον σπάρο στην Ραφήνα). Από μερικούς θεωρείται ως vagina daganata, ενώ ο Αυτοκτονημένος άλλαξε το «Τάκης» σε «Νίτσα», απ' το Ντερτιτωκινίτσα. Υπάρχουν και κάποιοι, πάντως, που υποστηρίζουν ότι το είδος Carcinosaurus Slangiensis ανήκει σε μια πρώιμη φάση της εξελικτικής αλυσίδας, που πολλαπλασιάζεται χωρίς φυλετική αναπαραγωγή και θα έπρεπε μάλλον να χαρακτηριστεί ως ερμαφρόδιτο.

  1. Το ποίημα του Λορέντζου Μαβίλη για την Καλλιπάτειρα σλανγκιζόμενο για την Καλλιπάτ-e-ρα:

«Αρχοντομούνα τσίφτισσα, πώς μπήκες;
Γυναίκες διώχνει μια συνήθεια αρχαία
εδώθε». – «Έχω ένα ανίψι, τον νεοκλέα,
τρία αδέρφια, της μαλακίας ολυμπιονίκες·

να με αφήσετε πρέπει, Σλανγκοδίκες,
και εγώ να καμαρώσω μέσ' στα Ζαγοραία
λήμματα, που για τ' άστρα του Βρουβεκέα παλεύουν, θιαμαστές σλανγκιές αντρίκειες.

Με τες άλλες μούνες δεν είμαι όμοια·
στον αιώνα το άβατάρ μου θα φαντάζη
με της σλανγκομούνας τα αμάραντα προνόμια.

Με «και γαμώ» το λήμμα μου δοξάζει
ένδειξη το βέλος σταματώντας πάνου,
σε σλανγκόμετρο του χρήστου Βρασταμάνου«.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Η οθονιά που πραγματικά την ευχαριστιόμαστε, την απολαμβάνουμε, δεν την χορταίνουμε και θέλουμε κι άλλο. Η ξεγυρισμένη οθονιά.

Ασίστ: Ο GATZMAN που (είναι από την Γκατζολία (;) και) ξέρει από καλή οθονιά!

- Παιδιά, βάζω το λημματάκι στο Δ.Π. από σλανγκικό αλτρουισμό, αλλά παράκληση, όποιος το αναλάβει να ρίξει μια αλανιάρα οθονιά!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Η γυναίκα μόντ, ιδίως αν είναι όμορφη.

- Μπα, νέο μοντέλο στο slang.edu;

Και κυρίως, τα μοντέλα μεταξύ τους, αγαπιούνται με έναν αγνό και βαθύ αίσθημα χωρίς ιδιοτέλεια :-P (από Galadriel, 09/04/09)

Σχετικά: mod diplomatique, μόδιστρος, ο, Μ.Ο.Δ.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified