Η κωλότρυπα, η σούφρα, ο πρωκτός.

Πέον να σημειωθεί ότι η σκέτη κωλοτρυπίδα έχει μηδαμινό σλανγκικό ενδιαφέρον:

- Βάζει τη γκόμενά του να τον τσιμπουκώσει και της ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα (εδώ).

Δηλαδή, χελόου!

Σλανγκιά του κώλου...

Σκέτη βανίλια, εκτός κι εάν έχετε για ίνδαλμα τον goatse.

Εξελισσόμενη όμως, η κωλοτρυπίς αποκτά πολλά κιλά σλανγκενέργειας. Μερικά τυχαία παραδείγματα, όλα από το σάη:

Σλανγκασίστ: Μητέρα Γιουγιού, εδώ.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Υποκοριστικό του κώλου. Πρόκειται για τρυφερό γουτσισμό συνήθως όταν αναφερόμαστε σε πρωκτίσκον (κατά τον σλανγιωτατισμό του Ανδρέα Εμπειρίκου) που είναι εφηβικός ή έστω νεανικός, πεταχτός, τουρλωτός, άτριχος, στρογγυλός, τορνευτός κ.τ.ό., -(δεν τα λέω εγώ αυτά, ο γούγλης τα λέει)-, χωρίς να αποκλείεται η χρήση του όρου για κάθε κώλο (και μεταφορική προέκτασή του). Ιδιαίτερο γλωσσικό ενδιαφέρον (νόου παν ιντέντεντ) υπάρχει όταν το κωλαράκι χρησιμοποιείται μετωνυμικά/ συνεκδοχικά για να δηλώσει την όλη γκόμενα/ γκόμενο, ή γενικά το σεχ ή τα ξινά, σε φράσεις τ. «του αρέσουν τα κωλαράκια» ή «θα έχει κωλαράκια στο πάρτι;». Βλ. επίσης τις εκφράσεις κάνει έτσι το κωλαράκι κάποιου για…, 3 κωλαράκια, το κωλαράκι της νυχτερίδας.

  1. Σάλος με το κωλαράκι της Νάταλι Πόρτμαν. (Το Ναταλάκι με το κωλαράκι, σχεδόν σέντρα-γκολ ινσέψιο).

  2. Το κωλαράκι της κουμπάρας (So Real stories).

  3. Ξεφτιλισμένο κωλαράκι. Ξύπνησα μουδιασμένος. Ακόμη ένιωθα την τρυπούλα μου ανοιγμένη από τον πούτσο του Κώστα. Με είχε γαμήσει άγρια την προηγούμενη μέρα, όπως το 'κανε εδώ και κάτι βδομάδες. Είχα γίνει το σκλαβάκι του. (Από το gayworld.gr).

4. Καταπληκτική προπόνηση για να κάνετε ένα σέξι κωλαράκι! Ένα θηλυκό μοντέλο του Fitness διδάσκει μια απλή προπόνηση που μπορείτε να κάνετε για να χτίσετε ένα σέξι πισινό. Τον εξοπλισμό μπορείτε να αγοράσετε σε ένα κατάστημα φτηνό ή να βρείτε στο γυμναστήριο. Αυτή η προπόνηση μπορεί να γίνει στο σπίτι, το γυμναστήριο, ή έξω.

5. Ουπς! Σοφία μου, φαίνεται το κωλαράκι σου!
Εντυπωσιακό το ατύχημα της Σοφία Βεργκάρα, άφησε να φανεί το κωλαράκι της. «Προκλητικά» αποκαλυπτήρια είχαμε στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Έμι, όταν το φόρεμα της Σοφίας Βεργκάρα (Sofia Vergara)… έσκασε!

6. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΓΥΜΝΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ». Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια έξω από κάθε λογική επίθεση στην καθημερινή ζωή, στο βιοτικό επίπεδο και κυρίως στην αξιοπρέπειά μας.[...]ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ ΜΙΑ (13:00). ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΓΔΥΘΟΥΜΕ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΧΗ: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!».

Ένα από τα διασημότερα σαρδάμ στην Ιστορία της ελληνικής Τιβί (από Khan, 13/03/15)Χαμογελαστό κωλαράκι. (από Khan, 13/03/15)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Το ορθάνοιχτο, ξεχειλωμένο μουνί, μέσα από το οποίο βλέπεις έως τις παρυφές του γαλαξία μας. Έχει έννοια παραπλήσια με της πηγαδομούνας.

- Ρε συ Μάνο, κουνιόμουνα μέσα-έξω στο μουνί της Λίτσας αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα.
- Φαρδύ μπουρί ε;

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Εργαλείο τιμωρίας δια μαστιγώσεως, εργαλείο ή σύμβολο απειλής. Συνήθως χρησιμοποιείται μετωνυμικά, ως σύμβολο δηλαδή.

Κρέμασε μια γαϊδαρόπουτσα στην πόρτα, και τον περίμενε.
Έβγαλε τη γαϊδουρόπουτσα και τον έκανε με τα κρομμυδάκια.
Έβγαλε τη γαϊδουρόπουτσα και πού σε πονεί και πού σε σφάζει.

Καλοκαιρινή καρτ-ποστάλ (από Khan, 02/05/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ο κώλος γκόμενας που αποτελεί ποίημα πάντα κατά τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός. Άλλοι τον προτιμούνε τουρλωτό, άλλοι σφιχτό, οπότε εξυπακούεται το θέμα. Κυρίως όμως η έκφραση αναφέρεται στους ελαφρώς τουρλωτούς και ταυτόχρονα σφιχτούς κώλους, χωρίς κυτταρίτιδες, ραγάδες και τα συναφή.

Θυμάσαι ρε τη Μόνικα Μπελούτσ; Είχε μια κωλάρα στα νιάτα της... κι ακόμα κρατάει σκέψου.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Γυναίκα που διαθέτει ευμεγέθη και παράλληλα στρογγυλό κώλο. Να μην συγχέεται με την κάθε τυχάρπαστη χοντροκώλα, καθώς στην περίπτωση της καρπουζοκώλας, οι γλουτοί είναι σφιχτοί και σφαιρικοί, αυτό που λέμε τριζάτοι. Είναι αισθητικό το θέμα.

Δεν αρνούμαστε και στους εκπροσώπους του αρσενικού φύλου, το προνόμιο να χαρακτηρίζονται καρπουζοκώληδες.

1. Στον 1ο κυκλο εχει φαρδια περιφερεια και ειναι λιγο καρπουζοκώλα,την οποια οι ενδυματολογοι την κρυβουν ωραια με μπλουζες φορεματα ...

2. Τρελή καρπουζοκώλα ... 5 αστέρων! Γιατι έτσι μας αρέσουν ...

(από Khan, 28/11/12)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Αναφέρεται ως τέτοιο, γκομενάκι νεαρής ηλικίας με καλοσχηματισμένα οπίσθια, μικρού μεγέθους και μανιτζέβελα. Ο όρος δίδεται ως υποκοριστικό που εκφράζει με χαριτωμένο τρόπο το νεανικό γυναικείο κορμί.

Φίλε μου, η κοπελιά έχει ένα κωλαρίδι, άλλο πράμα!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ο πεταχτός κώλος, ο κώλος που αψηφά την βαρύτητα, η καμπύλη του είναι ίδια με του μπουζουκιού. Συναντιέται κυρίως σε παραλίες ή σε εξόδους σε νυχτερινά κέντρα.

- Τι λε ρε παιδί μου, κοίτα τι περνάει απέναντι.
- Άσε ρε φίλε, μπουζουκόκωλος να σου βγάλει το μάτι.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Χρησιμοποιείται επίσης για να καταδείξει τον κόλπο γεννητικού οργάνου κοινής ή ελαφρών ηθών γυναικός, του οποίου το μέγεθος είναι πέραν του κανονικού.

Αυτό μπορεί να συμβεί από την κατάχρηση του κόλπου για σεξουαλική ευχαρίστηση, με τη χρήση αντρικών μορίων, ομοιωμάτων αυτών ή άλλων αντικειμένων.

Το αποτέλεσμα είναι ο ευμεγέθης αυτός γυναικείος κόλπος να φέρνει στο νου την διάμετρο μιας εξίσου ευμεγέθους ζάντας, όπως για παράδειγμα αυτής της καλογυαλισμένης ζάντας 21'' που αναφέρει ο φίλος deusxt παραπάνω.

Βλέπε και της έκανα το μουνί πηγάδι.

- Και εγώ σου λέω ότι και ως πόλεμος του κόλπου μπορεί να θεωρηθεί και ο πόλεμος στην Τροία.
- Στην Super 3;
- Τη λε ρε βρομοσκούληκο! Της Τροίας εννοώ, με τον Πάρη και την ωραία Ελένη, η οποία είναι γυναίκα και η οποία διαθέτει...
- Ε, τι; δε ξέρω...
- Διαθέτει κόλπο βρε όργιο, μουνί πως να στο πω, εξ ου και πόλεμος του κόλπου!
- Ζάντα της το είχανε κάνει δηλαδή!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Χρησιμοποιείται για να δείξει το επικό άνοιγμα κώλου το οποίο έχει δημιουργηθεί έπειτα από έντονο πρωκτικό έρωτα. Παρότι το 2 ευρώ δεν είναι αρκετά μεγάλο για να υποδείξει το πραγματικό μέγεθος της κωλότρυπας, δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο νόμισμα!

Η χρήση του γίνεται κυρίως για να υποδείξει μια πουστάρα η οποία τον παίρνει συνεχώς με την όπισθεν τόσο που της έγινε ο κώλος 2 ευρώ!

Βασίλης: - Από χτες μου έχει γίνει ο κώλος 2 ευρώ! Ούτε να κάτσω δε μπορώ! Το μόνο καλό είναι ότι ξεπέρασα το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας μου! Να ναι καλά ο Τάκης! ΦΡΑΠ!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified