Δεν αναφερόμεθα στην καθ' ημάς ῥίψη φάπας, αλλά σε νεόκοπο συνώνυμο του βαράω μαλακία.

Πρόκειται για ελληνική απόδοση τςη αγγλικανικής σλανγκιάς fapping. Ο όρος πρωτοεμφανίστηκε σε φλώρουμ και ιντερνετικούς «πίνακες ανακοινώσεων» τ. 4Chan και Reddit όπου ποστάρονται γυμνές φωτό τουμπανάϊζερ τση τέχνης και του πνεύματος, γυμνύματα φιλήδονων μαθητριών και ότι άλλες παραφιλικές κι αχαρτογράφητες παραστάσεις τραβάει το φαλλοκάρδι σας. Στις πιο επιτυχείς καταχωρήσεις οι αυτοηδονιζόμενοι χρήστες είθισται να αναρτούν το διθυραμβικό σχόλιο «Fap! Fap! Fap!» εις επίρρωσιν της ευτυχούς κατάληξης του αριστερού τους ποντικώματος.

Το fapping έγινε βάιραλ και ενέπνευσε πλείστα μιμήδια (βλ. πρώτο μήδι). Έφτασε δε στο απόγειό του τον Αύγουστο του 2014 όταν χακερόνια υπέκλεψαν και διέρρευσαν εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες σελεμπριτονίων ωθώντας εκατομμύρια καυλοπυρέσσοντες χρήστες του διαδικτύου σε περιπαθές και αλληλέγγυο φαπάρισμα σε παγκόσμια κλίμακα. Το κοσμογονικό αυτό χάπενινκ έμεινε στην ιστορία ως The Fappening (ελληνιστί: Φράπενινγκ).

Η συνέχεια επί της ασπρισμένης οθόνης σας.

1.
μπορούμε να έχουμε ένα νήμα με όλες τις φωτογραφίες OC από Ελληνίδες για επικό φαπάρισμα;

2.
Καλό φαπάρισμα συμφορουμίτη.

3.
αμα δείς καναν παλαβό έξω απο το καμπινγκ του τσίτσιδο να φαπάρει χαζεύοντας το μπικίνι σου ε ο φάπμαν ο μπαγάσας μας θα νε ;p

4.
Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Η μόνη χρησιμότητα είναι πως έχει πικ Gillian Anderson οπότε μπορεί να φαπάρει ο σταμ.

(από σφυρίζων, 04/12/14)(από σφυρίζων, 04/12/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Πρωτεΐνη του τρίτου κύκλου του Κρεμπς, της ανοσιοδιασταλτικής γονιδιακής φωσφατίνης, της οικογένειας των φεϊσμπουκιδών.

Εμφανίζεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε με απλή ενεργητική μορφή, είτε στην βαρύτερη αυτοάνοση και αυτοπαθή. Πρόκειται για την ανάγκη κάποιου να βγάζει στη φόρα τα σώψυχα, τα σώβρακα και τα γκαγκά του προς άγραν μερικών like, να δημοσιεύει hoaxes τόσο προφανή όπως «Σοκ, δείτε τον άνθρωπο που έφαγε 2.5 κιλά φασολάδα βραστερή και δεν έκλασε» ή «chain messages» σαν το κλασικό «στα 12 shares που θα γίνουν απ το δικό σου μεγαλώνει ο παργαλάτσος σου 12micron».

Η δράση της είναι άμεση, καταπραϋντική και αντιγηραντική. Εκλύεται ακόμη με δημοσίευση τραγουδιών με άποψη και σπάνιων, που κανείς δεν ξέρει όπως το «nothing else matters», «losing my religion» αν πρόκειται για ξαναμμένο ροκά ή τη «συννεφιασμένη κυριακή» αν είναι λαϊκό παιδί. Από κάτω βάζει πρώτος το like παίρνοντας την ημερήσια συνιστώμενη δόση του. Αυτή είναι και η βαριά μορφή της μεταλλαγμένης likeίνης, εφάμιλλη του αυνανισμού μπροστά σε καθρέφτη με φαντασίωση φτασμένου γαμιάς.

Ρε μαλάκα θα τη μπλοκάρω την Τασούλα απ το φουμπου, έβγαλε φωτό την πρώτη ματωμένη σερβιέτα της, τζάνκι για likeίνη έχει καταντήσει.

(από Khan, 28/11/13)(από Khan, 30/03/15)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Η γκόμενα που βγάζει σε δημοπρασία στο Internet την παρθενιά της με σκοπό να εισπράξει άφθονο χρήμα, είτε γιατί έχει οικονομικό πρόβλημα, είτε γιατί απλά «έτσι γουστάρει». Η ίδια δεν θεωρεί τον εαυτό της πουτάνα, παρότι εμείς ξέρουμε ότι once πουτάνα always πουτάνα.

Οι παρθενοπουτάνες είναι μια μόδα που έχει ιδιαίτερη απήχηση τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Λατινική Αμερική. Την μόδα ξεκίνησε η αμερικανίδα Natalie Dylan η οποία πέρυσι έβαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της στο Internet με το συνολικό ποσό να φθάνει τα 4 εκατομμύρια δολάρια. Δεκάδες ακόμη παρθένες ανά τον κόσμο ακολούθησαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να «αγγίξουν» το συγκεκριμένο ποσό.

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά κοριτσάκια μου. Αν είστε ακόμα παρθένες τότε έχετε την ευκαιρία να γίνετε και πλούσιες. Βάλτε σε δημοπρασία την παρθενιά σας στα αγοράκια του σχολείου ή της σχολής και «γαμηθείτε στο χρήμα» (κυριολεκτικά όμως). Όλο αυτό είναι φυσικά μια νέα μόδα, οπότε μπορούμε να πούμε ότι ανακαλύψαμε ένα νέο είδος ξενέρωτης, την αποκαλούμενη και «παρθενοπουτάνα». Μια γκόμενα δηλαδή που όσο κρατάει το μουνί της παρθένο και ζητάει σπόνσορα δημοσίως τόσο αυτό «τοκίζεται».

(Πηγή)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Όρος που χρησιμοποιείται στους κύκλους αρχάριων πληροφορικάριων για να σπάνε πλάκα όταν κάποιος καθηγητής, σε κάποιο μάθημα πληροφορικής, λέει τις φράσεις «μεταβλητή τύπου char» ή «χρησιμοποιείται εδώ η μέθοδος putChar».

Οι παρευρισκόμενοι φραπεδόμαγκες φοιτητές (ο θεός να τους κάνει), με το που αφουγκραστούν τις παραπάνω φράσεις (τύπου-τσαρ ή πουτσάρ) επιδίδονται στο να επαναλαμβάνουν το λογοπαίγνιο, γελώντας υστερικά μέχρι να τους καταλάβει ο διδάσκων και να πάρουν τον πούλο.

Καθηγητής: - Η μεταβλητή θα είναι τύπου char και θα καταλαμβάνει στη μνήμη τάδε πλήθος από bit.
Παρέα από πετσοκάγκουρες φοιτητές: - ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΥΠΟΥΤΣΑΡ, ΤΙ ΠΟΥΤΣΑΡ; Γαμάουα, θα το πω και στους άλλους!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Μας προέκυψε από το παλιό γαλλικό serpentin, αυτό από το λατινικό serpentinus (ερπετόμορφος, οφιοειδής), που προήρθε απ’ το επίσης λατινικό serpens (ερπετό, φίδι) κι αυτό απ’ το επίσης λατινικό serpere (έρπω).
Αφού υποστεί προληπτική αφομοίωση, κυκλοφορεί και με τη μορφή «σαρπαντίνα»

Πρόκειται βέβαια για την έγχρωμη, λεπτή, χάρτινη κορδέλα με το πολύ μεγάλο σχετικά με τον όγκο της μήκος, που τυλιγμένη σχηματίζει κοντό κύλινδρο. Σε αποκριάτικες, συνήθως, εκδηλώσεις (και) με ένα χαρακτηριστικότατο φύσημα στο κέντρο αυτού του κυλίνδρου, ξετυλίγεται παίρνοντας το πασίγνωστο ελικοειδές σχήμα.

Λόγω λοιπόν των ιδιοτήτων του σχήματός της, έχει δώσει το όνομά της σε διάφορα εξαρτήματα και μηχανισμούς όπως:

---τον ελικοειδή συνήθως μεταλλικό σωλήνα σε πολλές συσκευές τύπου μπόιλερ, που βρίσκεται μέσα στο χώρο όπου υπάρχει το ήδη ζεσταμένο απ’ τον λέβητα ή τον ηλιακό συλλέκτη υγρό (ή και αέριο). Το κρύο νερό (ή όποιο άλλο ρευστό) μπαίνει από τη μια μεριά του σωλήνα και βγαίνει, ζεστό πλέον, από την άλλη μεριά, έτοιμο για διάφορες χρήσεις.

Ή κι αντίστροφα: Στο σωλήνα κυκλοφορεί το ρευστό που έχει ήδη ζεσταθεί, προκειμένου να ζεστάνει το αποθηκευμένο –κρύο σε πρώτη φάση- ρευστό που θα χρησιμοποιήσουμε (βλ, 2ο μήδι),

---τον σωλήνα σε συσκευές όπως κλιματιστικά και αποστακτήρες, που βοηθά στην ψύξη του αέρα και την υγροποίηση ουσιών που βρίσκονται σε κατάσταση ατμού και

---τον μηχανισμό πίσω απ’ το τιμόνι των οχημάτων (κι όχι μόνο) που επιτρέπει να μη χάνεται η ηλεκτρική επαφή του τιμονιού καθώς αυτό στρίβει, με την κόρνα, τον αερόσακο κι όσους άλλους μηχανισμούς ενεργοποιούνται από κουμπιά πάνω στο τιμόνι (βλ 3ο και 4ο μήδι).

Συμμετέχει στις περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλείς εκφράσεις:
---«Κάνω κάτι σερπαντίνα», που σημαίνει «το ’χω παρακάνει», «το ‘χω παραχέσει», «το ‘χω τραβήξει απ’ τα μαλλιά» και χρησιμοποιείται κυρίως όταν μακρηγορούμε.

---«Μου ‘κανε τα νεύρα σερπαντίνα», που όπως και τα σαφώς συχνότερα «Μου ‘κανε τα νεύρα τσατάλια / κρόσσια» σημαίνει πως: «ίσα κι είμαι στο παρατσάκ να με πιάσουν τα διαόλια μου, οπότε μη πολλά – πολλά, μη γίνει εδώ το Κούγκι. Ά», στο πιο ευγενικό.

---«Με πάει σερπαντίνα», που σχετίζεται με δυσάρεστα επιτακτικές κωλοεκδηλώσεις διάρροιας, που σ’ αφήνουν νταντέλα, όπως εξόχως γλαφυρά ήδη περιέγραψε ο HODJAS σχεδόν δυο χρόνια πριν.

---«Τη φυσάει τη σερπαντίνα» -σαφώς συχνότερα στο γ’ πρόσωπο- που περιγράφει, σαν ένα ακόμη μέλος μιας ατελείωτης λίστας, τον έχοντα σεξουαλικές προτιμήσεις που πολλοί αντιμετωπίζουν ακόμη συμπλεγματικά, πλουτίζοντας παράλληλα τις απανταχού γλώσσες.

---Επίσης, λόγω του σχήματός της και της εικόνας που δίνει η εκτόξευσή της, περιγράφει τα φλόκια που δεν βρίσκουν τον από τη φύση καθορισμένο στόχο. Σε πολιτιστικά προϊόντα που απολαμβάνουν ακόμη και οι λιγότερο θολοκουλτουριάρηδες για προφανείς λόγους τόσο η καταμέτρηση, όσο και το μήκος τους σε slow-motion, έχει αναδείξει παγκοσμίου φήμης προσοντούχους αστέρες που με τις επιδόσεις τους προβλημάτισαν πολλούς.

1.
…Όταν βρίσκεται εγκατεστημένη η σερπαντίνα μεταφέρει νερό το οποίο ζεσταίνεται καθώς δουλεύει το τζάκι-λέβητας. Η θέρμανση αυτή του νερού γίνεται σε ειδικό δοχείο ξεχωριστά από το νερό που προορίζεται για το δίκτυο των καλοριφέρ. Η θέση αλλά και το υλικό της σερπαντίνας αυτής μεγιστοποιούν την απορρόφηση της θερμοκρασίας.

2.
…Η πορεία των υδρατμών συνεχίζεται στο κάτω μέρος της δεξαμενής σε στενότερους σωλήνες που βρίσκονται γύρω-γύρω στα τοιχώματα (σερπαντίνα) με ελαφρά κλίση για να μην κρατούντα υγρά…

3.
…Μπράβο μεγάλε. Να πεις στους κατά φαντασία «κορυφαίους υπουργούς» σου και να μεταφέρεις στο πρωθυπουργικό περιβάλλον (το οποίο βλέπεις μόνο με το τηλεσκόπιο του Κοπέρνικου) ότι καταφέρνεις να κάνεις τα νεύρα μας σερπαντίνα, κάθε φορά που κατά λάθος, πάνω στο καταραμένο ζάπινγκ, πέφτουμε πάνω στις «πληροφορίες» σου από «κορυφαίους υπουργούς» και στο υφάκι εκατό μαϊμού-καρδιναλίων! Αμάν πια! Μας έσκασες!!!

4.
Σας καλούμε στο «ΚΟΨΙΜΟ» της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας...
Λες και όποιον φάει την πίτα θα τον πιάσει κόψιμο και θα τον πάει σερπαντίνα και εμείς είμαστε προσκεκλημένοι να το παρακολουθήσουμε.
Ή λες και θα πιάσει την ίδια την πίτα κόψιμο και θ' αρχίσει να κλάνει πριν κοπεί. Έλεος...
(σχολιάζει τη χρήση του «κόψιμο», αντί του σωστού «κοπή» σε πρόσκληση).
(διεκπεραιωτικά)

5.
Έβαλα και πλαϊνά σαμάρια από το γαϊδούρι του μπάρμπα μου του κωλοπυργιώτη γνωστός και ως Ungle AssTower! (Μπάμπης ο Καραμπίνας ένα πράμα) αλλά το κακό είναι ότι γέρνει μόνο από την μια πλευρά. Δεξιά δεν πλαγιάζει το μοτο.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;
ΥΓ.1 Είναι συλλεκτικό δεν πωλείται ή ανταλλάσσεται, ΥΓ.2 USB δεν παίζει. Αυτά είναι φλωριές. Firewire μόνο. ΥΓ.3 Επόμενη μόντα: Χέστρα με επιταχυντή κλανιών για 0-319,4χαω σε 4,2 δεύτερα και κύκλωμα μετατροπής σκατού σε φυσικό αέριο για εξοικονόμηση καυσίμου. Με μια φράπα και καπάκια ένα milko, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, με το αίμα που θα με πάει πίνοντας τα, κάνεις 2 φορές πήγαινε έλα Αθήνα Βερολίνο.
ΥΓ.4 Το έχω κάνει σερπαντίνα το θέμα.

6.
-…κι όσο για τον άλλον που βρίζει με πμ, θα τον φωνάξω την άλλη φορά να κρεμάσει αυτός μπάλες και λαμπιόνια επί τέσσερις ώρες στο γαμώδεντρο. Merry kissmyass!
-Παλικάάάάάριιιιιι!! Το στολίζεις το δέντρο; Το λαμπιόνι το κρεμάάάάάς;
-Τη φυσάω τη σερπαντίνα. Το λούζομαι το κομφετί.

(όλα ως εδώ απ’ το δίχτυ)

7.
-Ρε μαλάκες! Κάνω κάτι γαμήσια τελευταία με την Κούλα, άλλο πράμα! Χθες, την πηδούσα μια ώρα, έχυσα στην κοιλιά της κι αυτή ούρλιαζε ένα τέταρτο απ’ την καύλα!
-Σιγά! Εγώ με την Σούλα χθες γαμιόμασταν δυο ώρες, την πήραν τα φλόκια στη μάπα κι αυτή ούρλιαζε μισή ώρα απ’ την καύλα!!
-Α καλά! Εγώ τις προάλλες έριξα έναν κρύο στην Τούλα, πήγανε κι οι δεκαπέντε σaρπαντίνες στην κουρτίνα κι αυτή ακόμη ουρλιάζει!!!

(κλασικό, προσαρμοσμένο)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Σε θέση ουσιαστικού ή και επιρρήματος (ανάλογα με τη χρήση στην πρόταση), δηλώνει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευής που, είτε ξέρουμε και βαριόμαστε να απαριθμήσουμε, είτε απλώς δεν ξέρουμε αλλά για κάποιο λόγο ακούγονται φοβερά και τρομερά αλλά «πώς τα λένε μωρέ...;».

 1. Από την τηλεφωνική φάρσα «Τέλος»..

- Έχεις κινητό με κάμερα;
- Με κάμερα, με vga, με χύσ' τα μέσα, τα πάντα μωρό μου

 1. - Ωπ, καινούργιο pc; Με γεια! Τι λέει;
  - Γαμάει... με οικολογικές μητρικές, με power save κάρτες γραφικών, με επεξεργαστές με πράσινη λογική, με χύσ' τα μέσα...

Στο 3:30 - 3:32 λύνεται η απορία... (από HODJAS, 31/01/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ο όρος προέρχεται από ταινία του Γκουζγκούνη (τσόντα), όπου, κατά τη διάρκεια, φυσικά, της ερωτικής πράξης, ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στη δύστυχη παρτενέρ: «Πάρτα μωρή ψωλέτα!»

Χρησιμοποιείται, συνήθως, όχι τόσο με την κυριολεκτική σημασία (βλέπε άλλο ορισμό στο ίδιο λήμμα), αλλά περισσότερο ως on-line ηλεκτρονικό, κυρίως, καλωσόρισμα, π.χ. σε τηλεφωνικές κλήσεις συνήθως μέσω κινητού, ή κατά την εδραίωση της επαφής μέσω Skype ή Messenger κλπ.

 • Πού 'σαι μωρή ψωλέτα;
 • Έλα ρε ψωλέτα, μ'ακούς, δεν έχω καλό σήμα.
 • Έχεις απενεργοποιημένη την κάμερα μωρή ψωλέτα; Σ' ακούω, αλλά δεν έχω εικόνα!

Δεν βρήκα φωτό της Ψωλέτ αλλά βρήκα της Κωλέτ. (από Vrastaman, 25/10/09)Κώστας Γκουσγκούνης (από panos1962, 10/11/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ο μεταχειριζόμενος τις τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών για να προσομοιώσει ερωτική επαφή με απομεμακρυσμένο/η παρτενέρ.

Οι πιο συνήθεις μέθοδοι είναι η τηλεφωνική συνουσία και η κυβερνοσυνουσία. Πολλοί οδηγούνται στην τηλεσυνουσία λόγω μόνιμης σχέσεως εξ αποστάσεως, οπότε δυνητικά ο όρος θα μπορούσε καταχρηστικά να περιγράψει και τον έχοντα «λονγκ ντίστανς ρηλέσιονσιπ».

- Τι κάνουν ρε ο Βαγγέλας και το Λίλιαν; Καιρό έχω να τους δω!
- Άστα να πάνε. Από τότε που το Λίλιαν μετακόμισε στο Πούτσεστερ για MPhil ο Βαγγέλας είναι ολονυχτίς στο Skype παριστάνοντας τον τηλεγαμιά της γειτονιάς. Τώρα λέει θα αγοράσει και ολοκληρωμένο σύστημα Cisco Telepresence για άγριες φάσεις.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Είναι η γυναίκα που παίζει με το μυαλό των αρσενικών και καταφέρνει να τους ανάψει επικίνδυνα με τα λόγια ή/και τις κινήσεις της. Παρόλα αυτά, όταν το πράγμα πάει να προχωρήσει πέρα από ένα χαμούρεμα, αυτή με διάφορες προφάσεις ξεγλιστράει και ο πέοντας διαρκώς αναβάλλεται...

Τα παραπάνω για την αναλογική εποχή βέβαια... Για την ψηφιακή εκδοχή, έχουμε μια ανάφτρα νέου τύπου: αυτή που μέσω μηνυμάτων σε κινητά ή mail σου περιγράφει με κάθε σκηνοθετική λεπτομέρεια (που θα ζήλευε και ο Salieri ο ίδιος!) το πώς θέλει να την πάρεις και πόσο πολύ την ανάβεις και σε θέλει. Ενίοτε το παιχνίδι γίνεται και τηλεφωνικά, οπότε έχεις ήχο, αλλά δεν έχεις εικόνα, ή στο MSN, που τα έχεις όλα κομπλέ...

Βέβαια παρ' όλες αυτές τις εξάρσεις πάθους και συναισθημάτων στην ψηφιακή πραγματικότητα, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο θλιβερό: το θύμα καταλήγει να ξεροχύνει, να σταλάζει και να καταντά e-μαλάκας, γιατί όταν είναι για πραγματική συνάντηση η γκόμενα θέλει πάντοτε περισσότερο χρόνο και αυτός μένει διαρκώς με την ψωλή στο χέρι.

 1. - Έλα ρε... Απόψε τελικά δεν θα συναντηθώ με το γκομενάκι που σου έλεγα... Νά 'ρθω για καμιά μπύρα;
  - Τι έγινε πάλι ρε μαλάκα;
  - Ξέρω κι εγώ... Αυτή έκανε σαν τρελή τότε που τη φάσωνα... Συνέχεια μου στέλνει κάτι μπουρδελιάρικα μηνύματα, αλλά από γλυκό τίποτα...
  - Τι είναι η γκόμενα; Ανάφτρα;
  - Ξέρω κι εγώ... Λες να γουστάρει έτσι;

 2. - Πώπω, γνώρισα ένα πιπινάκι στο Facebook... Μου έγραφε κάτι πράγματα... Κάναμε και κάτι τηλεφωνικά και αναστέναζε σαν τρελή...
  - Μπράβο αγόρι μου! Και τη συνάντησες;
  - Όχι... Μου λέει ότι αγχώνεται να συναντηθούμε από κοντά...
  - Ξέχνα το, σε ανάφτρα έπεσες... Θα σε κάνει εντελώς μαλάκα!

Η άποψη του Τζιμάκου για το ζήτημα... (από Cunning Linguist, 05/04/09)Ο Κώστας Μοναχός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου (από Khan, 09/07/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Ψώλινγκ μέσω υπολογιστή. Συναντάται κυρίως σε ώρες γραφείου, αλλά και γιατί όχι, μετά τη δουλειά!

Alex says:
Hello Joep (proferetai 'Gioup') there has been an accident here in Greece and I can not come to Holland
Alex says:
Alternatively I will stay in Greece
Alex says:
like, forever
Alex says:
eternally
Fred Grappa says:
what kind of accident;
Alex says:
the airport broke down unfortunately
Fred Grappa says:
broke down;
Alex says:
yes, I went there this morning and there was no airport
Alex says:
so I couldn't get in the airplane
Fred Grappa says:
have they thrown rubble on it;
Alex says:
they built a mall because IRR(Mall) > IRR(Airport)
Fred Grappa says:
ok alexis no prob I see that you are very good at finance so dont come
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Fred Grappa says:
dont wanna see your smelly ass no more
Alex says:
go screw your cow wife
Fred Grappa says:
alexis, u low-life SOB
Alex says:
eat gouda cheese dutch sorry ass
Fred Grappa says:
eat vromiko at mavili (with dogs pissing at u)
Alex says:
got to go now. Girls here are horny because it is not raining here

Βλ. και σχετικό λήμμα e-πούτσος

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified